94e European Motorshow Brussels

Twee Europese premières op de Porsche-stand, in Paleis 1

  • Porsche centraal in een Paleis dat in het teken staat van luxe.
  • Europese premières van de nieuwe Porsche 911 Turbo S en Macan GTS.
  • Een salon om intens te beleven in de negen Porsche Centres van België.

In januari 2016 palmt Porsche Paleis 1 van Brussels Expo in. De indrukwekkende, 1.208 m2 grote Porsche-stand wordt zonder enige twijfel de belangrijkste attractie in Paleis 1. En terecht, want Porsche gaat de liefhebbers van uitzonderlijke voertuigen andermaal verwennen met twee Europese premières. De nieuwe Porsche 911 Turbo S Coupé en Macan GTS hebben namelijk de Belgische hoofdstad uitgekozen om hun officiële debuut te maken voor het grote publiek.

 

20 tentoongestelde voertuigen

Maar de twee onbetwiste sterren van dit 94e Salon van Brussel zullen in goed gezelschap vertoeven, want Porsche zal niet minder dan 20 auto’s tentoonstellen op zijn stand. En om hulde te brengen aan een uitzonderlijk autosportjaar 2015 (met onder meer een 17e zege in de 24 Uren van Le Mans en de titel van Wereldkampioen bij de constructeurs in het World Endurance Championship), krijgen de liefhebbers de kans om de Porsche Cayman GT4, 911 GT3 RS, 911 RSR Lego, 918 Spyder en 919 Mock Up te ontdekken in een specifieke Motorsport-zone.

 

Boxster

911 GT3 RS

Cayenne Diesel 262 pk

Boxster Spyder

911 RSR Lego

Cayenne S e-Hybrid

Cayman Black Edition

911 Turbo S Coupé

Panamera GTS

Cayman GT4

Macan S

Panamera S e-Hybrid

911 C2S Coupé

Macan S Diesel 258 pk

918 Spyder

911 C4 Cabriolet

Macan Turbo

919 Mock Up

911 Targa 4S

Macan GTS

 

 

Het dealernet gemobiliseerd

Om zijn klanten en de liefhebbers van sport- en luxewagens een ontvangst te kunnen bieden die de normen van Porsche waardig is, zal de Autosalon-beleving zich vooral afspelen in de negen Porsche Centres van België, waar ook de commerciële activiteiten geconcentreerd zullen zijn. Op de Porsche-stand in Paleis 1 van Brussels Expo zullen informanten de ontvangst verzorgen en de vragen beantwoorden van de Autosalon-bezoekers.

 

Porsche-stand | Toegang:

- Open voor het publiek van donderdag 14 tot zondag 24 januari, van 10 tot 19 uur.

- Nocturnes op vrijdag 15, maandag 18 en vrijdag 22 januari tot 22 uur.

- Persdag op dinsdag 12 januari van 8 tot 18 uur, gala-avond op dinsdag 12 januari van 20 tot 24 uur, B2B-dag (voor de professionals) op woensdag 13 januari van 10 tot 18 uur, € 200 voor groepen (van 20 personen of meer).

 

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos