94e European Motorshow Brussels

Twee Europese premières op de Porsche-stand, in Paleis 1

  • Porsche centraal in een Paleis dat in het teken staat van luxe.
  • Europese premières van de nieuwe Porsche 911 Turbo S en Macan GTS.
  • Een salon om intens te beleven in de negen Porsche Centres van België.

In januari 2016 palmt Porsche Paleis 1 van Brussels Expo in. De indrukwekkende, 1.208 m2 grote Porsche-stand wordt zonder enige twijfel de belangrijkste attractie in Paleis 1. En terecht, want Porsche gaat de liefhebbers van uitzonderlijke voertuigen andermaal verwennen met twee Europese premières. De nieuwe Porsche 911 Turbo S Coupé en Macan GTS hebben namelijk de Belgische hoofdstad uitgekozen om hun officiële debuut te maken voor het grote publiek.

 

20 tentoongestelde voertuigen

Maar de twee onbetwiste sterren van dit 94e Salon van Brussel zullen in goed gezelschap vertoeven, want Porsche zal niet minder dan 20 auto’s tentoonstellen op zijn stand. En om hulde te brengen aan een uitzonderlijk autosportjaar 2015 (met onder meer een 17e zege in de 24 Uren van Le Mans en de titel van Wereldkampioen bij de constructeurs in het World Endurance Championship), krijgen de liefhebbers de kans om de Porsche Cayman GT4, 911 GT3 RS, 911 RSR Lego, 918 Spyder en 919 Mock Up te ontdekken in een specifieke Motorsport-zone.

 

Boxster

911 GT3 RS

Cayenne Diesel 262 pk

Boxster Spyder

911 RSR Lego

Cayenne S e-Hybrid

Cayman Black Edition

911 Turbo S Coupé

Panamera GTS

Cayman GT4

Macan S

Panamera S e-Hybrid

911 C2S Coupé

Macan S Diesel 258 pk

918 Spyder

911 C4 Cabriolet

Macan Turbo

919 Mock Up

911 Targa 4S

Macan GTS

 

 

Het dealernet gemobiliseerd

Om zijn klanten en de liefhebbers van sport- en luxewagens een ontvangst te kunnen bieden die de normen van Porsche waardig is, zal de Autosalon-beleving zich vooral afspelen in de negen Porsche Centres van België, waar ook de commerciële activiteiten geconcentreerd zullen zijn. Op de Porsche-stand in Paleis 1 van Brussels Expo zullen informanten de ontvangst verzorgen en de vragen beantwoorden van de Autosalon-bezoekers.

 

Porsche-stand | Toegang:

- Open voor het publiek van donderdag 14 tot zondag 24 januari, van 10 tot 19 uur.

- Nocturnes op vrijdag 15, maandag 18 en vrijdag 22 januari tot 22 uur.

- Persdag op dinsdag 12 januari van 8 tot 18 uur, gala-avond op dinsdag 12 januari van 20 tot 24 uur, B2B-dag (voor de professionals) op woensdag 13 januari van 10 tot 18 uur, € 200 voor groepen (van 20 personen of meer).

 

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos