95e European Motorshow Brussels

Porsche met een exclusieve Belgische première in Paleis 11

 

 • Panamera 4 E-Hybrid in Belgische première op het salon
 • 911 Turbo Cabriolet op Dream Cars in Paleis 1

Voor de 95e editie van de European Motorshow Brussels, van 14 tot 22 januari 2017 op Brussels Expo, tekent Porsche present met een stand van 455 m2 in Paleis 11. Porsche verwent de liefhebbers van het merk met een exclusieve Belgische première, die van de nieuwe Panamera 4 E-Hybrid. Met zijn vermogen van 462 pk biedt hij pure sportwagenprestaties, terwijl de innoverende hybridetechnologie een uitzonderlijke efficiëntie garandeert.

 

Naast de nieuwe Panamera 4 E-Hybrid stelt Porsche nog vijf andere modellen voor op zijn stand: de 718 Boxster S, 718 Cayman S, 911 Carrera 4S Cabriolet, Macan Turbo Performance Package en Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition. Zo is iedere modelreeks van het merk vertegenwoordigd.

 

Offroadpiste en Dream Cars

Op de offroadpiste in Paleis 12 kunnen Porsche-fanaten kennismaken met de terreincapaciteiten van de Macan S en Cayenne S Diesel. Uiteraard mag Porsche ook niet ontbreken op het salon Dream Cars, dat van 20 tot 22 januari plaatsvindt in Paleis 1. De ster in dat droompaleis wordt de Porsche 911 Turbo Cabriolet.

 

Paleis 11

 • 718 Boxster S
 • 718 Cayman S
 • 911 Carrera 4S Cabriolet
 • Panamera 4 E-Hybrid
 • Macan Turbo Performance Package
 • Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition

 

Dream Cars (Paleis 1)

 • 911 Turbo Cabriolet

 

Offroadpiste (Paleis 12)

 • Macan S
 • Cayenne S Diesel
Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy


© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   
Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos