Brafa Art Fair

Kunsticonen

 

De Brafa Art Fair, die jaarlijks georganiseerd wordt in het hart van Europa, is een van de oudste en bekendste kunstbeurzen ter wereld. Porsche heeft de eer en het genoegen om als partner verbonden te zijn aan deze prestigieuze happening. Ons merk zal instaan voor het vervoer van de genodigden, die efficiënt, comfortabel en discreet naar hun bestemming worden gebracht. Van 21 tot 29 januari zullen de bezoekers aan de Brafa Art Fair op de site van Tour & Taxis ook een Porsche Classic-exporuimte kunnen bezoeken. Zo krijgen onze klassieke iconen een unieke gelegenheid om hun tijdloze lijnen te laten bewonderen te midden van andere kunstwerken uit lang en minder lang vervlogen tijden.

Infos : www.brafa.art

Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy


© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   
Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos