De nieuwe Porsche 911 krijgt zijn grote Europese première tijdens de 97ste Brussels Motor Show.

De nieuwe Porsche 911 krijgt zijn grote Europese première tijdens de 97ste Brussels Motor Show.

 

  • De Porsche-stand staat centraal in het Dream Cars paleis, helemaal in het teken van sport en luxe
  • Europese première voor de nieuwe 911 Carrera 2S en 911 Carrera 4S
  • Elf Porsches tentoongesteld, ook het officiële netwerk staat in het teken van het Salon

In 2019 zal Porsche opnieuw te vinden zijn in Paleis 1 van Brussels Expo, exclusief voorbehouden aan de prestigieuze expo Dream Cars. Dit jaar zal deze ‘expo-in-de-expo’ de hele duur van het Autosalon van Brussel te bewonderen zijn. Na 2018, een jaar waarin de commerciële doelen duidelijk werden behaald en in België niet minder dan 3.222 Porsches werden ingeschreven, kan Porsche met grote trots de achtste generatie van de mythische 911 in Europese première voorstellen. Twee versies worden nu al aan het Belgische publiek voorgesteld: de 911 Carrera 2S en de 911 Carrera 4S. De indrukwekkende stand van Porsche, 600m2 groot, wordt zonder twijfel de hoofdattractie van Paleis 1. Met reden, want Porsche zal liefhebbers van uitzonderlijke wagens opnieuw in de watten leggen.

 

11 wagens op de stand

De drie 911 type 992, ontegensprekelijk de sterren van het 97ste Salon van Brussel, verkeren immers in goed gezelschap. Dankzij de 718 Boxster & 718 Cayman, Macan, Cayenne en Panamera kan van 19 tot 27 januari het hele Porsche-gamma worden bewonderd. Dit zijn de modellen die op de stand aanwezig zullen zijn:

718 Boxster GTS

718 Cayman

911 (992) Carrera 2S

911 (992) Carrera 2S

911 (992) Carrera 4S

911 (991-II) GT3 RS

Macan

Macan

Cayenne Turbo

Panamera GTS

Panamera GTS Sport Turismo

 

Ook het netwerk doet mee

Op de Porsche-stand zullen de informanten de bezoekers verwelkomen, hun vragen beantwoorden en indien nodig een eerste gepersonaliseerd voorstel kunnen opstellen, wat nadien door een Porsche Centre verder kan worden uitgewerkt.

Om zijn klanten en de liefhebbers van luxe en sportwagens een ontvangst volgens Porsche-normen te kunnen aanbieden, kan het autosalon gedurende de hele duur van het salon ook in één van de negen officiële Porsche Centres van het land worden beleefd. Het is de ideale gelegenheid om het gepersonaliseerde voorstel dat tijdens het Salon werd opgesteld nog eens in detail te overlopen en alle Porsche-modellen van dichterbij te bekijken.

 

Brussels Motor Show in detail:

- Open voor het publiek van zaterdag 19 tot zondag 27 januari, van 10u30 tot 19u.

- Nocturnes tot 22u op maandag 21 & vrijdag 25 januari.

Info: http://www.autosalon.be

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.
  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos