De nieuwe Porsche Macan GTS : een volbloed in het premium segment der sportieve compacte SUV’s

Woensdag 28 oktober 2015  

  • Meer vermogen en versterkte remmen.
  • Een specifieke en exclusieve afwerking.
  • Een geoptimaliseerd PASM-onderstel met een beperkte koetswerkhoogte.

 

Extra vermogen. Een performanter onderstel. Een versterkt remsysteem. De nieuwe GTS-versie van de Macan is de ultieme sportieve SUV van Porsche en biedt nog straffere sensaties en prestaties. Inzake vermogen positioneert de nieuwe Porsche Macan GTS zich met zijn 360 pk tussen de Macan S en de Macan Turbo. Hij wordt aangedreven door een motor gebaseerd op de 3.0-V6-biturbo van de Macan S en is standaard uitgerust met de PDK-versnellingsbak (Porsche Doppelkupplung) alsook het Porsche Traction Management (PTM), dat de verdeling van het vermogen over de vier wielen verzekert. De exclusieve stijl van de GTS-modellen van Porsche zet bovendien zijn natuurlijke sportiviteit in de verf.

 

Superieure prestaties en dito rijplezier

De Macan GTS combineert de typische rijprestaties van een Porsche met zo veel mogelijk dagdagelijks bruikbare kwaliteiten. Zijn PASM-onderstel (Porsche Active Suspension Management) werd verlaagd met het oog op meer sportiviteit. De specifieke standaarduitrusting van de Macan GTS omvat ook zwarte 20-duimvelgen (met zijdeglans), GTS-Sport-zetels en een Sport-uitlaat die zorgt voor een kenmerkende motorsound. Ook het nieuwe Porsche Communication Management (PCM) maakt zijn opwachting in de Macan GTS (met optioneel de navigatiemodule). In combinatie met de optionele Connect Plus-module en navigatiemodule kunt u dankzij zijn luxueuze Multi-Touch-scherm online navigeren en krijgt u in real time toegang tot verkeersinformatie. Dankzij de Apple CarPlay kunt u bovendien een smartphone verbinden.

 

Een exclusieve afwerking

De Macan GTS is onmiddellijk herkenbaar aan zijn diep glanzend zwarte aanbouwdelen boven de gordellijn en een matte afwerking van de onderste koetswerkelementen. De standaarduitrusting van de Macan GTS omvat onder meer een speciale versie van het Sport Design-pack met een specifieke GTS-aankleding. En voor het eerst wordt de Macan GTS aangeboden met ledkoplampen die in alle omstandigheden een optimale verlichting verzekeren. Dankzij zijn unieke kwaliteiten staat de Macan GTS garant voor nog meer rijplezier en sensaties, zoals alleen een Porsche die kan bieden. Andermaal onderstreept Porsche het authentiek sportieve karakter van de Macan in het segment van de compacte sportieve SUV’s.

 

Alle prijsinformatie betreffende de nieuwe Macan GTS zal in alle officiële Porsche Centres verkrijgbaar zijn vanaf 28/10/2015. De nieuwe Macan GTS wordt gecommercialiseerd aan een prijs van 76.109 € BTWi.

The new Macan GTS - sports exhaust system

The new Macan GTS – Life, intensified.

The remote services of the new Macan GTS