De nieuwe Porsche Macan GTS : een volbloed in het premium segment der sportieve compacte SUV’s

 

  • Meer vermogen en versterkte remmen.
  • Een specifieke en exclusieve afwerking.
  • Een geoptimaliseerd PASM-onderstel met een beperkte koetswerkhoogte.

 

Extra vermogen. Een performanter onderstel. Een versterkt remsysteem. De nieuwe GTS-versie van de Macan is de ultieme sportieve SUV van Porsche en biedt nog straffere sensaties en prestaties. Inzake vermogen positioneert de nieuwe Porsche Macan GTS zich met zijn 360 pk tussen de Macan S en de Macan Turbo. Hij wordt aangedreven door een motor gebaseerd op de 3.0-V6-biturbo van de Macan S en is standaard uitgerust met de PDK-versnellingsbak (Porsche Doppelkupplung) alsook het Porsche Traction Management (PTM), dat de verdeling van het vermogen over de vier wielen verzekert. De exclusieve stijl van de GTS-modellen van Porsche zet bovendien zijn natuurlijke sportiviteit in de verf.

 

Superieure prestaties en dito rijplezier

De Macan GTS combineert de typische rijprestaties van een Porsche met zo veel mogelijk dagdagelijks bruikbare kwaliteiten. Zijn PASM-onderstel (Porsche Active Suspension Management) werd verlaagd met het oog op meer sportiviteit. De specifieke standaarduitrusting van de Macan GTS omvat ook zwarte 20-duimvelgen (met zijdeglans), GTS-Sport-zetels en een Sport-uitlaat die zorgt voor een kenmerkende motorsound. Ook het nieuwe Porsche Communication Management (PCM) maakt zijn opwachting in de Macan GTS (met optioneel de navigatiemodule). In combinatie met de optionele Connect Plus-module en navigatiemodule kunt u dankzij zijn luxueuze Multi-Touch-scherm online navigeren en krijgt u in real time toegang tot verkeersinformatie. Dankzij de Apple CarPlay kunt u bovendien een smartphone verbinden.

 

Een exclusieve afwerking

De Macan GTS is onmiddellijk herkenbaar aan zijn diep glanzend zwarte aanbouwdelen boven de gordellijn en een matte afwerking van de onderste koetswerkelementen. De standaarduitrusting van de Macan GTS omvat onder meer een speciale versie van het Sport Design-pack met een specifieke GTS-aankleding. En voor het eerst wordt de Macan GTS aangeboden met ledkoplampen die in alle omstandigheden een optimale verlichting verzekeren. Dankzij zijn unieke kwaliteiten staat de Macan GTS garant voor nog meer rijplezier en sensaties, zoals alleen een Porsche die kan bieden. Andermaal onderstreept Porsche het authentiek sportieve karakter van de Macan in het segment van de compacte sportieve SUV’s.

 

Alle prijsinformatie betreffende de nieuwe Macan GTS zal in alle officiële Porsche Centres verkrijgbaar zijn vanaf 28/10/2015. De nieuwe Macan GTS wordt gecommercialiseerd aan een prijs van 76.109 € BTWi.

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos