Het geluid van een ontketende 911

Het geluid van een ontketende 911

 

  • "NINE-ONE-ONE": een unieke audio-ervaring
  • Officiële samenwerking tussen Porsche en het artiestenduo Asa Moto
  • Europese première voor de nieuwe Porsche 911 op de Brussels Motor Show 2019

 

"NINE-ONE-ONE", een muziek track exclusief voor Porsche gecreëerd door het veelbelovende DJ-producersduo Asa Moto, werd tegelijk met de nieuwe Porsche 911 (992) onthuld op het Dream Cars salon 2019.

 

Het Belgische duo Asa Moto werd in 2012 opgericht door twee vrienden, Oliver Geerts en Gilles Noë. Ze horen zonder twijfel bij de snelst stijgende sterren aan het firmament van de elektronische muziek. Geerts en Noë werden snel opgepikt door de BBC, Resident Advisor of ook Red Bull en trokken al in heel Europa op tournee langs clubs en festivals. Overal maakten ze indruk met hun live-optredens, die unaniem werden gesmaakt. De jonge Belgen van Asa Moto hebben ondertussen ook een tweemaandelijke radio-uitzending en worden omschreven als tegelijk avant-gardistisch en tijdloos. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze op 17 januari terug te vinden waren op de Porsche-stand, om er de officiële opening van het Dream Cars salon op te luisteren.

 

Dubbele première

Ter gelegenheid hiervan onthulde Asa Moto "NINE-ONE-ONE", een compositie gemaakt voor Porsche, een unieke auditieve ervaring en ode aan de achtste generatie van de 911. "NINE-ONE-ONE" kan ook worden beluisterd in alle Belgische Porsche Centre en wordt ook gebruikt voor de communicatie via de sociale media. In het kader van deze schitterende samenwerking krijgen Oliver Geerts en Gilles Noë in 2019 de kans om hun rijbewijs te halen - dankzij de rijlessen die ze in het Porsche Experience Nijvel zullen krijgen.

 

De Brussels Motor Show loopt van zaterdag 19 januari 2019 tot zondag 27 januari 2019. Net zoals het nummer van Asa Moto krijgt de nieuwe Porsche 911 (992) er zijn Europese première. We herinneren er nog even aan dat gedurende het salon alle Belgische Porsche Centre hun deuren openen voor elke liefhebber van het merk uit Stuttgart.

 

Wanneer? "NINE-ONE-ONE" kan vanaf nu worden beluisterd!

Waar? Op de SoundCloud van Asa Moto. https://soundcloud.com/asa-moto101/asa-moto-nine-one-one-master 

Info: www.soundcloud.com/asa-moto101 | www.facebook.com/asamoto101/

 

 

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2023 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos