Het geluid van een ontketende 911

Het geluid van een ontketende 911

 

  • "NINE-ONE-ONE": een unieke audio-ervaring
  • Officiële samenwerking tussen Porsche en het artiestenduo Asa Moto
  • Europese première voor de nieuwe Porsche 911 op de Brussels Motor Show 2019

 

"NINE-ONE-ONE", een muziek track exclusief voor Porsche gecreëerd door het veelbelovende DJ-producersduo Asa Moto, werd tegelijk met de nieuwe Porsche 911 (992) onthuld op het Dream Cars salon 2019.

 

Het Belgische duo Asa Moto werd in 2012 opgericht door twee vrienden, Oliver Geerts en Gilles Noë. Ze horen zonder twijfel bij de snelst stijgende sterren aan het firmament van de elektronische muziek. Geerts en Noë werden snel opgepikt door de BBC, Resident Advisor of ook Red Bull en trokken al in heel Europa op tournee langs clubs en festivals. Overal maakten ze indruk met hun live-optredens, die unaniem werden gesmaakt. De jonge Belgen van Asa Moto hebben ondertussen ook een tweemaandelijke radio-uitzending en worden omschreven als tegelijk avant-gardistisch en tijdloos. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze op 17 januari terug te vinden waren op de Porsche-stand, om er de officiële opening van het Dream Cars salon op te luisteren.

 

Dubbele première

Ter gelegenheid hiervan onthulde Asa Moto "NINE-ONE-ONE", een compositie gemaakt voor Porsche, een unieke auditieve ervaring en ode aan de achtste generatie van de 911. "NINE-ONE-ONE" kan ook worden beluisterd in alle Belgische Porsche Centre en wordt ook gebruikt voor de communicatie via de sociale media. In het kader van deze schitterende samenwerking krijgen Oliver Geerts en Gilles Noë in 2019 de kans om hun rijbewijs te halen - dankzij de rijlessen die ze in het Porsche Experience Nijvel zullen krijgen.

 

De Brussels Motor Show loopt van zaterdag 19 januari 2019 tot zondag 27 januari 2019. Net zoals het nummer van Asa Moto krijgt de nieuwe Porsche 911 (992) er zijn Europese première. We herinneren er nog even aan dat gedurende het salon alle Belgische Porsche Centre hun deuren openen voor elke liefhebber van het merk uit Stuttgart.

 

Wanneer? "NINE-ONE-ONE" kan vanaf nu worden beluisterd!

Waar? Op de SoundCloud van Asa Moto. https://soundcloud.com/asa-moto101/asa-moto-nine-one-one-master 

Info: www.soundcloud.com/asa-moto101 | www.facebook.com/asamoto101/

 

 

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos