InterClassics Brussels 2015

De legende in de kijker in Brussel

Vrijdag 30 oktober 2015  

  • Het legendarische Salon vindt voor het eerst plaats in Brussel
  •  Deelname van de officiële ‘Porsche Classic Partner’ van België 
  • De mythische Porsche 959 van de prestigieuze D’Ieteren Gallery tentoongesteld om de 30e verjaardag van het model te vieren

Op 6, 7 en 8 november 2015 ontvangt Brussels Expo de eerste editie van InterClassics Brussels, de Brusselse versie van een van de meest gerenommeerde oldtimersalons in Europa. 

Deze editie blijft trouw aan het concept en besteedt dus veel aandacht aan de kwaliteit van het aanbod, de decoratie en de presentaties. Deze echte vakbeurs voor klassieke auto’s biedt de oldtimerliefhebbers de kans om hun unieke juweeltje te vinden, maar ook automobilia, onderdelen en aanverwante artikelen worden hier te koop aangeboden. 

 

Porsche Classic Partner

Via de ‘Porsche Classic Partner’ zal Porsche Import België natuurlijk van de partij zijn op dit niet te missen evenement. Meer dan 70% van alle Porsche-voertuigen die ooit werden gebouwd, zijn vandaag nog steeds in omloop en dragen bij tot de instandhouding van de Porsche-mythe. De Porsche Classis Partner, die instaat voor de verspreiding van originele onderdelen, technische documenten en het nodige advies voor een goed onderhoud van uw klassieke Porsche, wordt uw bevoorrechte partner voor het onderhoud, de restauratie en het behoud van uw Porsche. 

 

Porsche 959

Om de 30e verjaardag van het model te vieren wordt ook een Porsche 959 van de D’Ieteren Gallery tentoongesteld op het salon InterClassics Brussels. Een unieke gelegenheid voor de Porsche-fans om dit model van nabij te ontdekken. Een model dat de ‘Super-Porsche’ werd genoemd, onder meer omwille van zijn avant-gardistische technologie, zijn dubbele turbo, zijn elektronisch gestuurde onderstel en zijn vierwielaandrijving. Het model vormt overigens het voorwerp van een uitzonderlijke tentoonstelling, ‘De Super-Porsche – 30 jaar Porsche 959’, die nog tot 10 januari 2016 loopt in het Porsche-museum in Stuttgart.  

 

Wat? InterClassics Brussels 2015

Waar? Brussels Expo - Belgiëplein 1, 1020 Brussel.

Wanneer? Op 6 (10-20 uur), 7 (9-18 uur) en 8 (9-18 uur)november 2015.

Hoeveel? 11,5 euro online en 14,50 euro aan de kassa (volwassenen)

Info: www.interclassics.be