Knokke Hippique: dé afspraak voor de top van de jumpingsport

Knokke Hippique: dé afspraak voor de top van de jumpingsport

Met de tweede editie van Knokke Hippique vormt de badplaats Knokke-Heist deze zomer – opnieuw – het decor van het meest glamoureuze en nobele sportevenement aan de Belgische kust.

 

  • Porsche opnieuw partner van het prestigieuze evenement Knokke Hippique.
  • Een exclusieve ervaring die meer omvat dan louter jumpingsport.
  • 911 en Macan voor de winnaars in CSI 5* en Top Series.

Met Knokke Hippique kan de stad Knokke uitpakken met een vijfsterrenjumping. Dit is het allerhoogste niveau in deze sportdiscipline, waarbij u de beste ruiters ter wereld in actie kunt zien. Dit statuut dankt Knokke Hippique natuurlijk aan zijn uitzonderlijke locatie, maar ook aan zijn exclusieve infrastructuur.

 

Nieuwe formule

Voor deze editie 2016 werd de formule enigszins gewijzigd. Van 30 juni tot 3 juli, enkele weken voor de Olympische Spelen in Rio, zal Knokke Hippique een uitzonderlijk deelnemersveld ontvangen in het kader van een CSI5-wedstrijd*. Tot grote vreugde van de ruitersportfans vinden er van 6 tot 24 juli bovendien drie meerdaagse internationale toernooien op hoog niveau plaats, onder de noemer Knokke Hippique Summer Circuit. Porsche is opnieuw partner van Knokke Hippique en voorziet een luxueuze Porsche Lounge, alsook enkele expositievoertuigen. Twee van de meest getalenteerde deelnemers mogen trouwens elk een Porsche als trofee mee naar huis nemen. Voor de winnaar van het Top Series-concours is dat een Macan, terwijl de gelukkige laureaat van de CSI5-wedstrijd* de sleutels van een 911 op zak mag steken.

 

Unieke ervaring

Maar Knokke Hippique is meer dan alleen maar topsport. Rond de pistes wordt een tijdelijk dorp opgericht om de innerlijke mens te versterken en tot rust te komen in een sfeer van fashion en lifestyle. Een ideale manier om kennis te maken met de schatten van de exposanten of om, vanop een terras, de internationale vedetten aan het werk te zien… En zodra de paarden hun laatste sprongen hebben uitgevoerd, zal het feest volop losbarsten met live optredens en dj-sets om iedereen naar hogere sferen te voeren. Knokke Hippique: een uniek evenement!

 

Wanneer? Van 30 juni tot 3 juli en van 6 juli tot 24 juli, telkens vanaf 9 uur.

Waar? Westkapellestraat, 8300 Knokke-Heist. Gratis toegang.

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos