Nieuwe horizonten voor Kronos Porsche Centre in Louvain-la-Neuve.

 

* Kronos Porsche Centre verhuist begin 2019 van Gembloux naar Louvain-la-Neuve.

* Een nieuwe concessie, met resoluut moderne, ruime en gezellige uitstraling.

* Een optimale locatie, nog sneller bereikbaar.

* Kwaliteitsservice, zonder af te doen aan de familiale sfeer.

In de lijn van de opening van het recente Porsche Centre in Mechelen, de verhuis van Porsche Centre Geel naar Paal, of ook nog die van Porsche Centre Antwerpen, zetten de officiële Porsche Centres hun strategische ontplooiing verder. In 2018 is het de beurt aan het Kronos Porsche Centre om een nieuw kleedje aan te trekken. De verhuis naar Louvain-la-Neuve enkele kilometer verderop zorgt voor een splinternieuwe infrastructuur en een locatie die nog makkelijker bereikbaar is. Deze nieuwe locatie, op een nog onontgonnen en veel ruimere site, is een strategische keuze. Het moet ons toelaten onze klanten, die veel van hun Porsche en hun Porsche Centre verwachten, service op maat te kunnen aanbieden, stelt Didier t'Serstevens, directeur van Porsche Import. Dankzij deze nieuwe gebouwen kan Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve meteen alle uitdagingen die ons merk in de toekomst te wachten staan helemaal aan.

 

Kronos Porsche Centre - LLN beschikt over een ruime showroom van meer dan 800m², die bovendien wordt verlengd door een comfortabele luifel van 500m² die voor een overdekte parking zorgt. Naast de ruimtes voorzien voor de administratie, verkoop en dienst naverkoop, een magazijn van twee verdiepingen voor het opslaan van wisselstukken komt er ook een ultramodern atelier met rechtstreekse receptie. Kronos Porsche Centre – LLN beschikt ook over een carwash, een overdekte ruimte voor 46 wagens die via een oprit binnenin bereikbaar is en een moderne ontvangstruimte (met wi-fi, werkruimte, relaxzone...). Bij het ontwerp en de bouw worden de meest recente technieken gebruikt, waardoor het elektriciteitsverbruik in het gebouw gevoelig wordt verminderd. D’Ieteren Immo, de immotak van de Groep D’Ieteren, staat in voor de bouw en is er ook in geslaagd om een belangrijke stap inzake hernieuwbare energie te zetten. Zo is de ambitie dat 80 procent van de verbruikte energie op de site zelf zal worden geproduceerd. Een initiatief dat in het verlengde ligt van de verdere ontwikkeling van het E-Hybrid en elektrische gamma van Porsche.

 

Nog toegankelijker

 

De nieuwe concessie is gesitueerd langs de RN25, aan de kruising met de E411, wat er voor zorgt dat de locatie nog sneller kan worden bereikt. Heel wat invalswegen richting Brussel, Waals-Brabant, de regio rond Namen of de zone Bergen-Nijvel-Charleroi liggen bij wijze van spreken bij Kronos Porsche Centre – LLN voor de deur. Onze wereld evolueert voortdurend, Porsche evenzeer, stelt Thierry Van Dalen, Chief Executive Officer. Om het meest volledige gamma sportwagens van de markt te kunnen onderbrengen en om onze trouwe klanten in een aangename en professionele omgeving te kunnen ontvangen had Kronos Porsche Centre een nieuw en ultraperformante troef nodig. De werken zijn ondertussen officieel op gang getrokken. We kijken er dan ook nu al naar uit om u begin 2019 in Louvain-la-Neuve te mogen ontvangen! En hoewel we een paar kilometer verhuizen zal Kronos altijd Kronos blijven, met een onveranderd team, met de vaste wil om onze klanten tevreden te stellen, alle details af te werken, met een teamspirit die gevoed wordt door de passie voor prestaties.

 

Toekomstig adres:

Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve

Axisparc - Rue André Dumont, 16

1435 Mont-St-Guibert

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.
  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos