Nieuwe infrastructuur voor RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen

 

  • Volledig nieuwe showroom en atelier opent eind november 2018 de deuren
  • Huidige concessie blijft tot dan volledig operationeel
  • Nieuwe infrastructuur komt steeds groeiend Porsche-clienteel tegemoet

Voor één van de oudste Porsche-concessiehouders van het land wordt 2018 een belangrijk jaar.
RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen bouwt immers een volledige nieuwe infrastructuur, die eind november helemaal afgewerkt zal zijn.

 

RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen, onder leiding van de familie R. Maes & Koen Depaepe, één van de laatste zelfstandige Porsche-concessies van het land, is een monument. RS Motors deelt dan ook in het steeds stijgende succes van het merk. Om tegemoet te komen aan het immer groter wordende klantenbestand en het uitgebreide Porsche-gamma volledig tot zijn recht te laten komen, was er nood aan vernieuwing.

 

Moderne technologie

 

De gloednieuwe gebouwen, die vlak naast de huidige gelegen concessie aan de Kortrijkstraat in Ingelmunster zullen worden opgericht, zijn dan ook state-of-the-art. De oppervlakte wordt meer dan verdubbeld, en uiteraard zal de structuur helemaal voldoen aan de Porsche AG-normen, door het gebruik van de meest moderne technologie. Verder wordt er rekening gehouden met strenge milieunormen en krijgt het ecologische aspect van de onderneming prioritaire aandacht.

 

Terwijl de nieuwe infrastructuur wordt gebouwd blijft de huidige concessie volledig operationeel, en zullen alle Porschisten op de welbekende klantvriendelijke aanpak van de hele staff van
RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen kunnen blijven rekenen.

 

RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen

Elsstraat 1a

B-8770 Ingelmunster

www.rsmotors.be

[email protected]

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy


© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   
Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos