Nieuwe infrastructuur voor RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen

 

  • Volledig nieuwe showroom en atelier opent eind november 2018 de deuren
  • Huidige concessie blijft tot dan volledig operationeel
  • Nieuwe infrastructuur komt steeds groeiend Porsche-clienteel tegemoet

Voor één van de oudste Porsche-concessiehouders van het land wordt 2018 een belangrijk jaar.
RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen bouwt immers een volledige nieuwe infrastructuur, die eind november helemaal afgewerkt zal zijn.

 

RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen, onder leiding van de familie R. Maes & Koen Depaepe, één van de laatste zelfstandige Porsche-concessies van het land, is een monument. RS Motors deelt dan ook in het steeds stijgende succes van het merk. Om tegemoet te komen aan het immer groter wordende klantenbestand en het uitgebreide Porsche-gamma volledig tot zijn recht te laten komen, was er nood aan vernieuwing.

 

Moderne technologie

 

De gloednieuwe gebouwen, die vlak naast de huidige gelegen concessie aan de Kortrijkstraat in Ingelmunster zullen worden opgericht, zijn dan ook state-of-the-art. De oppervlakte wordt meer dan verdubbeld, en uiteraard zal de structuur helemaal voldoen aan de Porsche AG-normen, door het gebruik van de meest moderne technologie. Verder wordt er rekening gehouden met strenge milieunormen en krijgt het ecologische aspect van de onderneming prioritaire aandacht.

 

Terwijl de nieuwe infrastructuur wordt gebouwd blijft de huidige concessie volledig operationeel, en zullen alle Porschisten op de welbekende klantvriendelijke aanpak van de hele staff van
RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen kunnen blijven rekenen.

 

RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen

Elsstraat 1a

B-8770 Ingelmunster

www.rsmotors.be

info@rsmotors.be

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.
  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos