Nieuwe Porsche Classic online shop

Nieuwe Porsche Classic online shop

De Porsche Classic Online Shop. De officiële webshop voor Porsche Classic onderdelen en accessoires.

In België start Porsche Classic met een online shop: een nieuwe dienst voor alle liefhebbers en eigenaars van klassieke Porsche-modellen. Vanaf 16 november worden via

www.porsche-classic-shop.be ongeveer 3.000 exclusieve Classic Genuine Parts voor allerhande modellen aangeboden, van de Porsche 356 tot en met de Porsche 911 (type 996). Een aanbod technische literatuur vervolledigt het nieuwe online aanbod.

 

Momenteel omvat het assortiment van Porsche Classic om en bij 52.000 originele onderdelen en ook technische literatuur zoals gebruiksaanwijzingen, informatie over types, afmetingen en toleranties, garantie- en onderhoudsboekjes en reparatiebrochures. De vaak zeldzame en gezochte onderdelen maar ook de technische documentatie van historische modellen kunnen wereldwijd nog altijd via zowat 800 Porsche Centres aangekocht worden. Met de online shop echter biedt Porsche Classic alle liefhebbers van oudere Porsche-modellen in België voortaan een bijkomend verkoopkanaal waarin ze heel overzichtelijk een keuze kunnen maken uit de enorme waaier aan beschikbare onderdelen.

 

De zowat 3.000 originele onderdelen kunnen via de online shop besteld en geleverd worden of ze kunnen kosteloos worden opgehaald in één van de 9 officiële Porsche Centres van ons land. Doorgaans kunnen de onderdelen zonder veel moeite door de eigenaar van het voertuig worden gemonteerd of vervangen. Wenst een eigenaar toch hulp of advies, dan staan de Classic-experten in de Porsche Centres steeds ter beschikking.

 

De mogelijkheden van kopen via het internet zijn daarmee allerminst uitgeput. In de loop der tijd zal het aanbod van de Classic Shop stelselmatig uitbreiden. Het loont met andere woorden de moeite om regelmatig een blik te werpen op de producten in de Classic online shop.

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos