Nieuwe Porsche Taycan opent voor Porsche de weg richting elektromobiliteit tijdens de 98ste Brussels Motor Show.

Nieuwe Porsche Taycan opent voor Porsche de weg richting elektromobiliteit tijdens de 98ste Brussels Motor Show.

 • Eerste volledig elektrische sportwagen krijgt zijn Belgische première.
 • Tien Porsches prijken in Paleis 11, ook het officiële netwerk volgt het Salon.
 • Bewonder de 718 Spyder in het paleis van de Dream Cars.

Van 10 tot 19 januari 2020 ontvangt Porsche graag alle autoliefhebbers op de 98ste editie van de Brussels Motor Show. Voor ons merk wordt 2019 in België afgesloten met meer dan 3.000 ingeschreven wagens. Tijdens het Salon van Brussel stelt Porsche met trots de nieuwe Taycan voor: de eerste 100 procent elektrische wagen uit ons gamma. Er worden meteen drie versies aan het Belgische publiek voorgesteld. De indrukwekkende Porsche-stand, niet minder dan 600 m² groot, wordt ongetwijfeld de belangrijkste aantrekkingspool van Paleis 11.

11 tentoongestelde bolides

De drie versies van de Taycan, die zonder twijfel de sterren van deze Brussels Motor Show worden, krijgen bijzonder goed gezelschap. Niet minder dan zeven andere modellen prijken ook op de Porsche-stand. De 718 Spyder valt dan weer te bewonderen in Paleis 1, dat voorbehouden is aan de permanente Dream Cars expo, waar gedurende de hele duur van de Brussels Motor Show prestigieuze bolides te aanschouwen zijn. De volgende modellen vindt u terug op de Porsche-stand:

 • 718 Cayman GT4
 • 718 Spyder (Paleis1)
 • 911 (992) Carrera 2
 • 911 (992) Carrera 4 Cabriolet
 • Macan
 • Macan S
 • Cayenne Coupé
 • Taycan 4S
 • Taycan Turbo
 • Taycan Turbo S
 • Panamera 4 Sport Turismo 10 Years Edition

 

Ook hele netwerk is van de partij

Op de Porsche-stand zullen informanten de bezoekers ontvangen, hun vragen beantwoorden en indien nodig een eerste gepersonaliseerd voorstel voorleggen, dat vervolgens met plezier door één van onze Porsche Centres zal worden verfijnd.

Om alle klanten en liefhebbers van sportieve en luxueuze automobielen een ontvangst volgens de hoogstaande Porsche-normen te garanderen kan de Brussels Motor Show-ervaring tijdens de duur van het salon ononderbroken ook bij één van onze negen officiële Belgische Porsche Centres worden beleefd. De ideale gelegenheid om het in Paleis 11 gepersonaliseerde voorstel opnieuw en in alle rust te overlopen.

 

De Brussels Motor Show doorgelicht:

- Open voor het publiek van vrijdag 10 tot en met zondag 19 januari, van 10u30 tot 19u.

- Nocturnes tot 22 uur op vrijdag 10, maandag 13 & vrijdag 17 januari.

- Info: www.autosalon.be

Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos