Paardenkracht in zijn meest glamoureuze vorm

Paardenkracht in zijn meest glamoureuze vorm

Knokke Hippique

 

* De jumpingtop ontmoet elkaar in Knokke.

* Een exclusieve sfeer, een lifestylesalon, internationale artiesten.

* Een familiaal en professioneel evenement sponsored by Porsche.

 

Porsche koestert al decennia lang een hechte band met de paardensport. Het blazoen van Porsche, dat in 1950 gecreëerd werd door Ferry Porsche, de zoon van Ferdinand Porsche, is er het beste bewijs van. In het hart ervan staat immers het symbool van de stad Stuttgart: een steigerende zwarte merrie op een gouden achtergrond. Trouw aan zijn erfgoed zet Porsche dan ook graag zijn schouders onder Knokke Hippique, een uniek evenement van 25 tot 28 juni dat op exclusieve wijze het zomerseizoen inwijdt.

 

Exclusieve start van de zomer

De aanwezige jumpingsterren die het met hun edele rijdieren tegen elkaar opnemen tijdens diverse bijzonder veeleisende proeven, maken dat Knokke Hippique de nodige hippische  glamour verleent aan de befaamde Belgische badstad. Maar Knokke Hippique is niet zomaar een paardenevenement: er staan immers ook talrijke shows, een lifestylesalon en optredens van internationale artiesten op het programma. Het vormt daarmee de ideale manier om de zomer op exclusieve wijze aan te vatten – met het gezin of met uw zakenrelaties.

 

Targa en Macan te winnen

Porsche zal gedurende alle vier de dagen van Knokke Hippique zijn voertuiggamma tentoonstellen. Op de piste zullen enkele Cayennes de obstakels verplaatsen, terwijl de sterren van het evenement comfortabel en efficiënt naar hun bestemming worden gevoerd aan boord van de Porsche-shuttles. De winnaar van de Concours de Saut International ***** (CSI5) 1m60 Grand Prix mag naar huis met een Porsche 911 Targa. Wie de Top Series 1m49 Grand Prix op zijn naam schrijft, ontvangt de sleutels van een Porsche Macan.

 

 

Wanneer? Van 25 tot 28 juni 2015

Waar? Westkapellestraat, 8300 Knokke-Heist

Prijs: Gratis toegang

Info: http://knokkehippique.com, info@knokkehippique.com

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos