Paardenkracht in zijn meest glamoureuze vorm

Paardenkracht in zijn meest glamoureuze vorm

Knokke Hippique

 

* De jumpingtop ontmoet elkaar in Knokke.

* Een exclusieve sfeer, een lifestylesalon, internationale artiesten.

* Een familiaal en professioneel evenement sponsored by Porsche.

 

Porsche koestert al decennia lang een hechte band met de paardensport. Het blazoen van Porsche, dat in 1950 gecreëerd werd door Ferry Porsche, de zoon van Ferdinand Porsche, is er het beste bewijs van. In het hart ervan staat immers het symbool van de stad Stuttgart: een steigerende zwarte merrie op een gouden achtergrond. Trouw aan zijn erfgoed zet Porsche dan ook graag zijn schouders onder Knokke Hippique, een uniek evenement van 25 tot 28 juni dat op exclusieve wijze het zomerseizoen inwijdt.

 

Exclusieve start van de zomer

De aanwezige jumpingsterren die het met hun edele rijdieren tegen elkaar opnemen tijdens diverse bijzonder veeleisende proeven, maken dat Knokke Hippique de nodige hippische  glamour verleent aan de befaamde Belgische badstad. Maar Knokke Hippique is niet zomaar een paardenevenement: er staan immers ook talrijke shows, een lifestylesalon en optredens van internationale artiesten op het programma. Het vormt daarmee de ideale manier om de zomer op exclusieve wijze aan te vatten – met het gezin of met uw zakenrelaties.

 

Targa en Macan te winnen

Porsche zal gedurende alle vier de dagen van Knokke Hippique zijn voertuiggamma tentoonstellen. Op de piste zullen enkele Cayennes de obstakels verplaatsen, terwijl de sterren van het evenement comfortabel en efficiënt naar hun bestemming worden gevoerd aan boord van de Porsche-shuttles. De winnaar van de Concours de Saut International ***** (CSI5) 1m60 Grand Prix mag naar huis met een Porsche 911 Targa. Wie de Top Series 1m49 Grand Prix op zijn naam schrijft, ontvangt de sleutels van een Porsche Macan.

 

 

Wanneer? Van 25 tot 28 juni 2015

Waar? Westkapellestraat, 8300 Knokke-Heist

Prijs: Gratis toegang

Info: http://knokkehippique.com, info@knokkehippique.com

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos