Porsche en de Inter-Company Golf Challenge: al 10 jaar trouwe partners

 

  • In 2015 viert Porsche zijn tiende verjaardag als hoofdsponsor van de Inter-Company Golf Challenge
  • 5 Belgische manches en 1 finale op het programma
  • Grote Europese finale begin oktober in Madrid 

Nauw verbonden

“Doorheen zijn geschiedenis is Porsche altijd nauw verbonden geweest met de golfsport en de competitie”, vertelt Jean Heinen, directeur van Porsche Import België. “Het is dan ook een eer voor ons om onze naam aan de meest prestigieuze corporate competitie te kunnen verbinden. We zijn trots op deze lange samenwerking en Porsche zal in 2015 nog sterker aanwezig zijn op de Inter-Company Golf Challenge. Bij elke kwalificatie zullen de 911, de Boxster, de Cayman, de Cayenne, de Macan en de Panamera getest kunnen worden, en tijdens de finale in Waterloo zal er een Macan te winnen zijn voor de speler die erin slaagt een hole-in-one te scoren.”

 

Inter-Company Golf Challenge

De in 1987 opgerichte Inter-Company Golf Challenge is de oudste corporate competitie in ploegverband in België. “De voorbije 28 edities namen al zo’n 17.000 golfers en 8.000 bedrijven deel”, aldus Denis Heskin, Managing Director van Golfstar Europe. “De tornooiformule is 4BBB (4 Ball Better Ball) stableford, en de vereiste maximumhandicap is 28. Deelname aan de competitie is voorbehouden aan bedrijven/ploegen uit België en Luxemburg, die telkens uit twee amateurspelers van minimum 25 jaar oud moeten bestaan. En natuurlijk zijn er prestigieuze prijzen te winnen.”

 

Agenda

Zoals gewoonlijk zal de Porsche Inter-Company Golf Challenge ook in 2015 alleen de greens van de mooiste golfbanen van België aandoen.

24 april              Royal Antwerp GC - Kapellen

5 mei                Royal Hainaut-Club - Bergen

12 mei              Royal Latem – Gent

19 mei              Royal Zoute GC - Knokke

27 mei              Royal Sart-Tilman - Luik

19 juni              Royal Waterloo GC – Waterloo | Belgische finale

De Europese finale is dit jaar van 2 tot 5 oktober gepland in Madrid, op de greens van het gerenommeerde, door Jack Nicklaus ontworpen “La Moraleja N°1”.

Informatie en reservaties: www.golfstareurope.com

 

 

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos