Porsche en de Inter-Company Golf Challenge: al 10 jaar trouwe partners

 

  • In 2015 viert Porsche zijn tiende verjaardag als hoofdsponsor van de Inter-Company Golf Challenge
  • 5 Belgische manches en 1 finale op het programma
  • Grote Europese finale begin oktober in Madrid 

Nauw verbonden

“Doorheen zijn geschiedenis is Porsche altijd nauw verbonden geweest met de golfsport en de competitie”, vertelt Jean Heinen, directeur van Porsche Import België. “Het is dan ook een eer voor ons om onze naam aan de meest prestigieuze corporate competitie te kunnen verbinden. We zijn trots op deze lange samenwerking en Porsche zal in 2015 nog sterker aanwezig zijn op de Inter-Company Golf Challenge. Bij elke kwalificatie zullen de 911, de Boxster, de Cayman, de Cayenne, de Macan en de Panamera getest kunnen worden, en tijdens de finale in Waterloo zal er een Macan te winnen zijn voor de speler die erin slaagt een hole-in-one te scoren.”

 

Inter-Company Golf Challenge

De in 1987 opgerichte Inter-Company Golf Challenge is de oudste corporate competitie in ploegverband in België. “De voorbije 28 edities namen al zo’n 17.000 golfers en 8.000 bedrijven deel”, aldus Denis Heskin, Managing Director van Golfstar Europe. “De tornooiformule is 4BBB (4 Ball Better Ball) stableford, en de vereiste maximumhandicap is 28. Deelname aan de competitie is voorbehouden aan bedrijven/ploegen uit België en Luxemburg, die telkens uit twee amateurspelers van minimum 25 jaar oud moeten bestaan. En natuurlijk zijn er prestigieuze prijzen te winnen.”

 

Agenda

Zoals gewoonlijk zal de Porsche Inter-Company Golf Challenge ook in 2015 alleen de greens van de mooiste golfbanen van België aandoen.

24 april              Royal Antwerp GC - Kapellen

5 mei                Royal Hainaut-Club - Bergen

12 mei              Royal Latem – Gent

19 mei              Royal Zoute GC - Knokke

27 mei              Royal Sart-Tilman - Luik

19 juni              Royal Waterloo GC – Waterloo | Belgische finale

De Europese finale is dit jaar van 2 tot 5 oktober gepland in Madrid, op de greens van het gerenommeerde, door Jack Nicklaus ontworpen “La Moraleja N°1”.

Informatie en reservaties: www.golfstareurope.com

 

 

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.
  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos