Porsche Francorchamps Days: de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux zal het tempo aangeven !

 

  • Een van de belangrijkste Porsche-meetings in Europa
  • Afspraak op 30 april en 1 mei op Spa-Francorchamps
  • Belgische première: voorstelling van de nieuwe Porsche 718 Boxster op circuit

De Porsche Francorchamps Days, georganiseerd door de Porsche Club Francorchamps met de steun van D'Ieteren Porsche Import, zijn het evenement waarnaar alle Porsche-fans in België en Europa vol ongeduld uitkijken. Op 30 april en 1 mei 2016 vieren de Porsche Francorchamps Days hun 16e verjaardag op het prachtige circuit van Spa-Francorchamps.

 

Tijdens de Porsche Francorchamps Days valt er altijd en overal wel iets te beleven! De nieuwe Porsche 718 Boxster zal zijn eerste rondjes op een Belgisch circuit afleggen waarna hij zijn weg zal vinden naar de officiële Porsche Centres vanaf 2 Mei. Tijdens het 2-daagse event zullen de rijsessies – onderverdeeld in de categorieën Passion, Expert en Classic –iedere Porsche-rijder een maximaal plezier bieden in alle veiligheid. Een toeristische rally leidt de deelnemers door de Belgische Ardennen, er zijn tal van animaties en een exposantendorp, en dan mogen we natuurlijk de grote parade op zondag niet vergeten. Spektakel gegarandeerd dus, en dat zowel op het circuit als in de paddocks.

 

Porsche GT3 Cup Challenge Benelux in de spotlights

 

Uiteraard is ook D'Ieteren Porsche Import van de partij. Op de stand van Porsche Driver's Selection in het hart van het circuit van Francorchamps vindt u onder meer de onmisbare officiële accessoires voor uw Porsche of voor uzelf. En indien uw Porsche voor, tijdens of na zijn inspanning moet worden opgefrist, dans kunt u daarvoor terecht in de Porsche Clinic.

 

Tijdens de editie 2016 van de Porsche Francorchamps Days zullen ook de deelnemers van de GT3 Cup Challenge Benelux aanwezig zijn. Zij profiteren van dit weekend om hun bolides verder op punt te stellen. Nauwelijks één week na de PFD rijdt de GT3 CCB immers in het voorprogramma van de 2e manche van het uithoudingskampioenschap WEC in Spa-Francorchamps.

 

Met een gepassioneerd publiek dat elk jaar in grote aantallen aanwezig is op dit unieke Porsche spektakel, kunnen we er zeker van zijn dat de 16e Porsche Francorchamps Days een groot succes zullen zijn!

 

 

Waar: Circuit van Spa-Francorchamps

Wanneer: 30 april en 1 mei, van 9u. tot 18u.

Reservaties: www.porscheclubfrancorchamps.be

Toegangsprijs: 10 euro in voorverkoop, 15 euro ter plaatse

Inschrijving voor de parade: 30 euro in voorverkoop, 50 euro ter plaatse

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos