Porsche Francorchamps Days: een niet te missen jubileumeditie

Donderdag 16 april 2015  

  • Van 8 tot 10  mei zijn alle Belgische en Europese Porsche-fans weer welkom in Spa-Francorchamps.
  • Talloze activiteiten op en rond het circuit.
  • Een actieve aanwezigheid van D’Ieteren Porsche Import.

De Porsche Francorchamps Days, georganiseerd door de Porsche Club Francorchamps met de steun van D’Ieteren Porsche Import, vormen hét evenement waar alle Belgische en Europese Porschisten met ongeduld op zitten te wachten. Van 8 tot 10 mei vieren de Porsche Francorchamps Days dit jaar hun 15e verjaardag. Een niet te missen jubileum!

 

Altijd en overal spektakel

Tijdens de Porsche Francorchamps Days valt er altijd en over spektakel te beleven. Enerzijds zijn er de rijsessies op het circuit, verdeeld in de categorieën Fun, Sport, Racing en Classic, zodat elke Porschist in alle veiligheid zo veel mogelijk plezier kan beleven aan zijn Porsche. En anderzijds zijn er talloze andere evenementen, zoals de circuitdopen of de tentoonstellingen in de Porsche Village, verspreid over het hele weekend. Er valt dus evenveel te beleven op het circuit als in de paddocks.

Vanzelfsprekend neemt ook D’Ieteren Porsche Import deel aan de festiviteiten. Zo vindt u bijvoorbeeld te midden van het circuit van Francorchamps, op de Porsche Driver’s Selection-stand, alle mogelijke officiële accessoires voor uw Porsche en voor uzelf. En als uw Porsche een servicebeurt nodig heeft voor of na de inspanning, kunt u terecht in de Porsche Clinic.

 

Toeristische rally en parade

Gezien het succes van de eerste edities organiseren de drie officiële Belgische Porsche-clubs opnieuw een toeristische rally in het kader van de Porsche Francorchamps Days. Op zaterdag 9 mei kunnen de deelnemers gebruikmaken van de infrastructuur van het circuit van Spa-Francorchamps en zich onderdompelen in de sfeer van het evenement alvorens de rally aan te vatten. Die bestaat uit twee lussen, onderbroken door een koud buffet en de nodige vrije tijd in de paddocks om te genieten van de verschillende animatieactiviteiten van Porsche.

Dit ronduit unieke weekend wordt traditiegetrouw op zondagnamiddag afgesloten met de intussen befaamde Parade Jean-Charles Cartier op het circuit van Spa-Francorchamps, waaraan dit jaar een recordaantal van 669 voertuigen zal deelnemen. Zorg dat u erbij bent!

 

Waar: circuit van Spa-Francorchamps

Wanneer: van 8 tot 10 mei, van 9 tot 18 uur

Reservaties: www.porscheclubfrancorchamps.be

Toegangsprijs: 10 euro