Porsche Next – On the way to the future

Porsche Next – On the way to the future

 

In the beginning I looked around but could not find the car I dreamt of, so I decided to build it myself.”

Deze uitspraak van Ferry Porsche van meer dan 70 jaar geleden drijft sindsdien het merk en zijn werknemers.

Daarom dagen we bij Porsche elke dag weer de status quo uit, om onze klanten te inspireren met een uniek product en ervaring.

Getrouw aan deze missie stelt Porsche Belgium met grote trots Porsche NEXT voor, de digitale beleving die plaatsvindt in januari 2021 en die onze modellen zal laten zien op een vernieuwende manier, in een unieke en creatieve virtuele show.

Porsche NEXT is meer dan een digitale showroom. Het wordt de ontmoetingsplek voor al wie de sportieve traditie van Porsche en zijn steeds op de toekomst gerichte blik naar waarde weet te schatten.

Bezoekers van Porsche NEXT kunnen via hun computer of smartphone in gesprek gaan met de experts van het merk en beleven een volledig op maat gemaakte, persoonlijke ervaring.

De meest recente modellen worden in het echt voorgesteld in een digitale, alomvattende premiumomgeving, die de bezoeker een totaalbeleving op 360° biedt. Iedereen heeft er volledige controle over zijn eigen ervaring.

Porsche NEXT, een nieuwe manier om de Porsche-droom te beleven en hem nog beter tot leven te brengen in onze 9 Belgische Porsche Centers. Januari kan niet snel genoeg komen…

 

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos