Porsche Online Shop: Porsche exclusiviteit is voortaan ook online verkrijgbaar!

 

  •  Een volledige digitale catalogus met foto’s en prijzen
  •  Levering aan huis of afhaling in een van onze officiële Porsche Centres naar keuze

 

Dankzij de tijdloze, elegante en dagdagelijks bruikbare artikelen van de Porsche Driver’s Selection-collectie en de Tequipment-lijn kunnen de Porsche-liefhebbers hun passie delen met stijl. Kleding, zonnebrillen, horloges, reiskoffers, schaalmodellen en allerlei auto-accessoires… Zowel thuis, op kantoor, op uw vakantiebestemming of op een circuit kunt u laten zien hoezeer u gehecht bent aan het meest sportieve prestigemerk ter wereld!

Nu ook online

Voor het eerst in België kunt u uw originele Porsche-accessoires nu ook kopen in een officiële webwinkel. Dankzij de Porsche Online Shop kunt u met het grootste gemak grasduinen in de digitale catalogi van Porsche Driver’s Selection en Porsche Tequipment, die bovendien altijd up-to-date zijn: nieuwigheden, promoties, exclusieve producten, beperkte reeksen, foto’s, prijzen, beschikbaarheid… Via uw computer, tablet of smartphone kunt u op elegante en intuïtieve wijze shoppen in het Porsche-aanbod. En bovendien kunt u kiezen tussen levering aan huis (in België) en online betaling of afhaling en betaling in een van de negen Porsche Centres.

Exclusiviteit in dienst van authenticiteit

Alle artikelen uit de catalogi van Porsche Driver’s Selection en Tequipment zijn vanzelfsprekend met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Porsche hecht bijzonder veel aandacht aan alle details en aan het respect voor de originele productieprocessen. Hier vindt u gegarandeerd het geschikte cadeau voor de ware Porsche fan!

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos