Uitbreiding van de nieuwe Cayenne-gamma en sportwageninnovatie in Frankfurt

 

Livestream van de Porsche-wereldpremière op de IAA

Op het 67ste internationale autosalon IAA, dat van 12 tot 24 september 2017 in Frankfurt plaatsvindt, zal een dubbele Porsche-première plaatsvinden: de in Stuttgart gevestigde autoconstructeur toont er een topmodel voor het onlangs onthulde en volledig hernieuwde Cayenne-gamma en ook het 911-gamma wordt uitgebreid.

 

Na de spectaculaire wereldpremière van de Cayenne met 250 kW (340 pk) en de Cayenne S met 324 kW (440 pk) in Stuttgart-Zuffenhausen, zal een nieuw topmodel zijn debuut maken op de IAA. Met zijn krachtige aandrijving, innovatieve onderstelsystemen en actieve aerodynamica beschikt de nieuwe Porsche-SUV over de rijdynamiek van een sportwagen. Bovendien zal Porsche in Frankfurt nog een andere blikvanger presenteren. Met 700 pk is de Porsche GT2 RS, die zijn beurspremière viert, immers de krachtigste 911 aller tijden.

 

De Porsche-persconferentie vindt plaats op dinsdag 12 september om 11.30 uur op de Porsche-beursstand in Hal 3.0, stand A12.

 

Via volgende link kunt u de persconferentie live in het Engels of Duits volgen in de Porsche Newsroom: newsroom.porsche.com/iaa2017.

 

Satellite details / Technical information for TV media regarding live broadcast:

 

Europe / Middle East – live HD Feed

 

Date:                                                               September 12, 2017

Time (CEST/GMT):                                         11:30 a.m. - 11:45 a.m. / 9:30 a.m. - 9:45 a.m.

Live feed to start                                              at approx. 11:20 a.m. CEST / 09:20 a.m. GMT
Satellite:                                                          EUT 12WB
Transponder (digital):                                      F08, Slot 3-3, Ch. C                

Downlink Frequency:                                       12.656,250 MHz
Polarisation:                                                    X

Video Std:                                                       1080i/50 Hz PAL

Audio Channels:                                                          Channel 1: IT (German); Channel 2: English

Modulation:                                                                  DVB-S2 / 8 PSK

Symbol rate:                                                    7.2000 Msymb/s

FEC:                                                               3/4

MPEG:                                                            4:2:0 / MPEG4

Encryption:                                                      No encryption

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.
  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos