Verfijning, ontspanning en sportiviteit

Verfijning, ontspanning en sportiviteit

 

  •  De Zoute Grand Prix: vijf prestigieuze afspraken in één evenement
  •  De nieuwe Porsche Macan exclusief aan de Porsche-klanten voorgesteld
  •  Viering van 70 jaar Porsche

Van 4 tot 7 oktober ontvangt de vermaarde badstad Knokke-Heist de negende editie van de Zoute Grand Prix, een prestigieus automobielevenement dat onder andere 70 jaar Porsche in de verf zal zetten en de nieuwe Porsche Macan een grootse Belgische première zal schenken.

 

Het recept van de Zoute Grand Prix is onderhand bij alle liefhebbers van jonge of oude prestigieuze automobielen bekend: een schitterende setting in open lucht, de steun van de lokale autoriteiten en de medewerking van de automobielsector, waaronder een solide partnership met Porsche Import België. Zoals de traditie het wil dicteren vijf evenementen het ritme van dit sportieve en bijzonder  glamoureuze weekend.

 

Overvol programma

 

Zoute Top Marques gaat door op de Kustlaan en op het Albertplein en wordt de mooiste tentoonstelling in open lucht. Porsche presenteert er twee van zijn meest recente modellen. 195 klassieke automobielen, van 1920 tot 1965, nemen dan weer deel aan de Zoute Rally, terwijl tijdens de Zoute Sale een groot aantal exclusieve wagens uit belangrijke nationale en internationale collecties zal worden geveild. Het Zoute Concours d’élégance, met Porsche line-up en onder het waakzame oog van een jury van internationale experten, stelt een beperkte selectie van uitzonderlijke wagens in de schijnwerpers, zowel uit de vooroorlogse als naoorlogse periode. Deze bolides worden tentoongesteld op de greens van de prestigieuze Royal Zoute Golf Club. Tenslotte is er de Zoute GT Tour, zoals steeds gereserveerd voor exclusieve GT’s van jonger dan 20 jaar.

 

Macan VIP

 

In het paviljoen dat aan de prestigemerken van de D’Ieteren Groep is gewijd stelt Porsche ook de nieuwe Macan voor. Een avant-première, voor de officiële voorstelling in de Porsche Centres begin december. Met een hertekende voorsteven, driedimensionele LED-lichtband achteraan, 11 inch multifunctioneel touchscreen... zal de nieuwe Porsche Macan nieuwe normen qua sportiviteit en afwerking bepalen. Het hele weekend lang zullen heel wat Porsches aan de evenementen van de Zoute Grand Prix deelnemen. De 356's zullen opnieuw schitteren tijdens de Zoute Rally, terwijl men tijdens de Zoute GT Tour de gelegenheid krijgt om de meest moderne Porsches te bewonderen. Allemaal uitstekende gelegenheden om de 70ste verjaardag van de meest beroemde sportwagenbouwer passend te vieren.

 

 

Wanneer? Van 4 tot 7 oktober 2018                        Waar? Knokke-Heist

Prijs: gratis (behalve Zoute Sale en Zoute Concours d’élégance) ; Paviljoen op uitnodiging

Info: www.zoutegrandprix.be

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy


© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   
Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos