Dua Lipa en Porsche bundelen hun krachten: een zwak voor sportwagens

Dua Lipa en Porsche bundelen hun krachten: een zwak voor sportwagens

Dua Lipa is altijd al een fan geweest van sportwagens – en van het merk Porsche in het bijzonder. Daarom bundelen de zangeres-songwriter en de luxe sportwagenfabrikant hun krachten.

Na het bijwonen van de legendarische 24 uur van Le Mans in de zomer heeft de nu 28-jarige zich ondergedompeld in de racewereld en de unieke geschiedenis van Porsche.

In het Porsche Experience Center in Los Angeles kreeg ze de kans om zelf de sensatie te ervaren van het besturen van een Porsche, toen ze achter het stuur stapte van een volledig elektrische Taycan, alsook een huidige als een klassieke 911.

Wat dit precies inhoudt, werd nog niet onthuld, maar details over de geplande samenwerkingen zullen binnenkort gedeeld worden.

Contacteer ons
Liana Picard PR Manager Porsche Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.
Liana Picard PR Manager Porsche Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos