De nieuwe Porsche 718 Style Edition-modellen

De nieuwe Porsche 718 Style Edition-modellen

Extravert en exclusief

De nieuwe sportauto’s Porsche 718 Boxster Style Edition en Porsche 718 Cayman Style Edition worden gekenmerkt door frisse kleuren en harmonieuze contrastpacks. De twee modellen met middenmotor stonden altijd al voor de perfecte combinatie van rijplezier en dagelijks gebruiksgemak. Met de Style Edition stelt Porsche nu een exclusieve variant voor aan klanten die veel belang hechten aan een opvallend design voor hun wagen. Dit is vooral zichtbaar in de keuze van de koetswerkkleur Ruby Star Neo, die de Ruby Star van de legendarische Porsche 911 Carrera van de 964-generatie op moderne wijze interpreteert.

 

Exclusieve details kenmerken de modellen

 

Ook wanneer Porsche-klanten hun Style Edition-model laten leveren in een andere kleur dan Ruby Star Neo, onderscheiden de nieuwe varianten zich duidelijk van de rest. Zo rijden ze bijvoorbeeld op hoogglans zwarte 718 Spyder-wielen van 20" met wielnaafafdekkingen die zijn versierd met het gekleurde Porsche-embleem. De Style Edition is ook te herkennen aan haar zwarte sportuitlaatpijpen en het Porsche-opschrift in hoogglans zilver op de achterkant. Op de 718 Boxster Style Edition is het opschrift ‘Boxster’ in reliëf aangebracht op het vouwdak boven de zijruiten als een exclusief label. Klanten kunnen kiezen tussen twee kosteloze 718 Style Edition-contrastpacks, namelijk een zwart en een wit. Beide packs bestaan uit decoratieve strepen op de bagageruimteklep vooraan, een decoratief Porsche-opschrift op de zijkant en respectievelijk hoogglans zwarte of witte lakafwerkingen voor de velgen en de modelaanduiding op de achterkant. Voor het interieur hebben de Style Edition-modellen een zwart lederpack met contrasterende stiksels in Crayon, verlichte drempellijsten in roestvrij staal en hoofdsteunen met Porsche-embleem.

 

Uitgebreide standaarduitrusting maakt hen extra aantrekkelijk

 

De 718 Boxster en Cayman Style Edition zijn bijzonder goed uitgerust: biXenon-koplampen met leddagrijverlichting, ParkAssist voor- en achteraan met achteruitrijcamera, Apple® CarPlay, cruisecontrol, automatisch dimmende achteruitkijkspiegel en buitenspiegels met regensensor, glad lederen multifunctioneel stuur met stuurverwarming, stoelverwarming, automatische klimaatregeling met twee zones, vloermatten met contrasterende stiksels in Crayon, lederen bekleding in zwart met contrasterende stiksels in Crayon... zijn stuk voor stuk standaard aan boord. Beide modellen kunnen ook worden geüpgraded met een brede waaier aan opties.

 

Handgeschakelde zesversnellingsbak is standaard

 

Op het vlak van aandrijving en onderstel verschillen de Style Edition-modellen niet van elkaar. Ze zijn allebei gebaseerd op de instapversies van de 718 Boxster en 718 Cayman met een tweeliterboxermotor van 220 kW (300 pk) die achter de zetels is geplaatst. De viercilinderturbomotor genereert een koppel van 380 Nm en maakt dat de Style Edition-modellen, die standaard zijn voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen, van 0 tot 100 km/u versnellen in 5,1 seconden (met optionele PDK-zevenversnellingsbak: 4,7 seconden) Ongeacht de gekozen aandrijving halen beide wagens een topsnelheid van 275 km/u.

 

In België kunnen de Porsche 718 Boxster Style Edition en Porsche 718 Cayman Style Edition vanaf nu worden besteld voor een prijs vanaf € 74.536,00 (718 Boxster) en € 72.285,40 (718 Cayman) inclusief btw.

 

PI20221102e_the new Porsche 718 Style Edition models_NL (2p).pdf 989 KB

 

 

Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos