Panamera "Edition"

Panamera "Edition"

Panamera “Edition” : Gran Turismo met uitgebreide standaarduitrusting

De speciale versie van de Panamera onderscheidt zich door een aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting. Het aanbod omvat drie modellen met krachtige zescilindermotoren: de Panamera “Edition” en Panamera 4 “Edition” zijn allebei verkrijgbaar met een benzinemotor die 228 kW (310 pk) levert, terwijl de Panamera Diesel “Edition” wordt aangedreven door een krachtbron van 155 kW (211 pk) of 221 kW (300 pk). De Panamera 4 “Edition” is uitgerust met een actieve vierwielaandrijving met een elektronisch en cartografisch gestuurde meerschijvenkoppeling (Porsche Traction Management, PTM).

 

Porsches vierdeurssportwagens spelen een bijzonder belangrijke rol in de winstgevende groei van het merk en beschermen de financiële basis voor investeringen in toekomstige generaties van sportwagens. De Panamera droeg van bij zijn lancering in 2009 in belangrijke mate bij tot het succes van zijn bouwer. In 2014 werden in totaal 24.864 exemplaren van het model geleverd.

 

Het koetswerk van de Panamera “Edition” wordt gekenmerkt door extra designaccenten, met onder meer glanzend zwarte lijsten rond de zijruiten. De deurgrepen hebben dezelfde kleur in combinatie met de optie Porsche Entry & Drive. De standaard lichtmetalen 19-duimsvelgen met Panamera Turbo II-design zijn voorzien van wielnaafdoppen met een gekleurd Porsche-embleem.

 

De Panamera “Edition” pakt ook uit met een halflederen bekleding in twee kleuren (Zwart-Luxor Beige) met het Porsche-embleem gebosseleerd op alle hoofdsteunen, een Sport Design-stuurwiel, deurdrempelplaten met ‘Edition’-opschrift en speciale vloertapijten.

 

Het standaard Porsche Communication Management-systeem (PCM) met een zeven duim groot aanraakscherm combineert audio-, navigatie- en communicatiefuncties. Een Bose Surround Sound System van 585 watt met 14 luidsprekers staat garant voor een uitmuntende geluidservaring.

 

Andere elementen van de uitgebreide technische standaarduitrusting van de Panamera “Edition” zijn het Porsche Active Suspension Management (PASM), bi-xenonkoplampen met het Porsche Dynamic Light System (PDLS), Park Assist voor- en achteraan met een achteruitrijcamera en Power Steering Plus.

 

Standaard uitrustingspakket “Edition”

  • Specifieke vloertapijten (speciale serie)
  • Porsche-embleem op de hoofdsteunen voor- en achteraan
  • Specifieke deurdrempels
  • SportDesign-stuurwiel
  • 19-duimsvelgen ‘Panamera Turbo II’
  • Servotronic
  • Porsche Adaptif Suspension Management (PASM)
  • Bi-xenonkoplampen met dynamische bochtenverlichting (PDLS)
  • Wielnaafdoppen met gekleurd Porsche-embleem
  • Zelfdimmende spiegels
  • Zetelverwarming vooraan
  • Park-Assist (voor- en achteraan) met achteruitrijcamera
  • Porsche Communication Management (PCM)
  • BOSE Surround Sound System
  • Exterieurpakket in glanzend zwart
  • Andere ‘Edition’-kenmerken

 

Panamera-modelreeks: Gecombineerd brandstofverbruik 6,3-10,5 l/100 km; CO2-uitstoot 166-245 g/km

Panamera “Edition”: Brandstofverbruik in de stad 11,4 l/100 km; buiten de stad 6,9 l/100 km; gecombineerd 8,5 l/100 km; CO2-uitstoot 199 g/km; prijs: € 89.298 incl. btw

Panamera 4 “Edition”: Brandstofverbruik in de stad 11,6 l/100 km; buiten de stad 7,2 l/100 km; gecombineerd 8,8 l/100 km; CO2-uitstoot 206 g/km; prijs: € 94.622 incl. btw

Panamera Diesel “Edition” 211 pk: Brandstofverbruik in de stad 7,8 l/100 km; buiten de stad 5,5 l/100 km; gecombineerd 6,3 l/100 km; EUR5; prijs: € 87.846 incl. btw

Panamera Diesel “Edition” 300 pk: Brandstofverbruik in de stad 7,7 l/100 km; buiten de stad 5,6 l/100 km; gecombineerd 6,4 l/100 km; EUR5; prijs: € 91.355 incl. btw 

Contacteer ons
Bernard Van Bellingen PR Manager, D'Ieteren Porsche Import
Bernard Van Bellingen PR Manager, D'Ieteren Porsche Import
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos