Porsche in de schijnwerpers van "Bad Boys 4: Ride or Die" voor 50 jaar 911 Turbo

Porsche in de schijnwerpers van "Bad Boys 4: Ride or Die" voor 50 jaar 911 Turbo

BAD BOYS: RIDE OR DIE, de nieuwste film van Adil & Bilall, knalt de Belgische bioscopen in

Op zondag 2 juni is het eindelijk zover: dan gaat Bad Boys: Ride of Die - de nieuwste bioscoopfilm van Adil & Bilall – in première in Kinepolis Brussel. Het is de langverwachte vierde film in de franchise en de tweede die geregisseerd werd door de twee Belgen. De hoofdrollen worden opnieuw vertolkt door het duo Will Smith en Martin Lawrence. Speciaal voor de feestelijke Belgische première, komen Adil & Bilall naar Brussel om acte de présence te geven op de glamoreuze rode loper.

Deze zomer zijn 's werelds favoriete Bad Boys terug met hun iconische mix van actie op het scherpst van de snede en schandalige komedie, maar deze keer met een twist: Miami's besten zijn nu op de vlucht. Wanneer kapitein Howard ten onrechte wordt beschuldigd van een leven vol drugsgerelateerde misdaden, zweren de Bad Boys zijn naam te zuiveren. Maar als ze dichter bij het vinden van de waarheid komen, worden Mike en Marcus er zelf ingeluisd en nu zijn ze voortvluchtig met een door het kartel gefinancierde premie op hun hoofd. Achtervolgd door de politie, het doelwit van de kartels, opgejaagd door elke bende in de stad... wat ga je doen als iedereen achter je aankomt?

Voor Adil & Bilall is dit hun tweede Bad Boys-film. Eerder regiseerden ze Bad Boys for Life, die de beste kritieken van de franchise kregen van zowel critici als publiek. “Toen we 19 waren en in Brussel op de filmschool studeerden, droomden we er altijd van om op een dag deel uit te maken van Hollywood, en we maakten altijd grapjes dat als we op een dag de kans zouden krijgen om naar Hollywood te gaan, we een Bad Boys-film zouden willen maken - een Bad Boys 3,” lacht Bilall. “Maar we geloofden natuurlijk nooit echt dat het zou gebeuren, totdat we Jerry en Will vroegen. En we knijpen onszelf nog steeds. We zijn fanboys, dus het is nog steeds een heel onwerkelijk gevoel.”

“We zijn enorm trots dat onze landgenoten Adil en Bilall opnieuw zo’n fantastische bioscoopfilm op topniveau hebben afgeleverd én dat ze naar Brussel komen voor de Belgische première” zegt Maxime Luypaert, woordvoerder bij Sony Pictures Releasing. De film bevat alle ingrediënten die men van een Bad Boys film verwacht en méér: spectaculaire actiescenes, scherpe dialogen, humor, emotie, spannende verhaallijnen en uiteraard: de Porsche 911 Turbo. Die schittert sinds de eerste film in elke Bad Boys naast Will en Martin. “In samenwerking met Porsche België gaan we er opnieuw een onvergetelijke filmpremière van maken waarover nog lang zal worden nagepraat”. ​

Bad Boys: Ride or Die is vanaf 5 juni 2024 te zien in de Belgische bioscopen.

Porsche: 50 jaar Turbo en bijna 30 jaar Bad Boys

Porsche België is verheugd dat de nieuwste 911 Turbo S op het scherm zal worden ingezet als het sportieve en glamoureuze dienstvoertuig van deze overdonderende politiehelden. "Vooral omdat het merk de 50e verjaardag viert van de eerste geproduceerde Porsche Turbo, een exclusieve en zeer sportieve versie van de iconische 911", zegt Liana Picard, woordvoerster en Public Relations Manager bij Porsche België. Sinds de lancering in 1974 heeft de 911 Turbo acht generaties voortgebracht die in elk tijdperk het summum van luxe, sportiviteit, technologie en betrouwbaarheid symboliseerden. Modellen in staat om de sprong van de openbare weg naar het circuit te maken en tegelijkertijd de aandacht te trekken op prestigieuze boulevards.

De 911 Turbo maakt ook indruk op het witte doek, met haar welgevormde wielkasten. Ze is altijd een figurant geweest van de Bad Boys-serie en vergezelde de agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett sinds het eerste opus in 1995. Destijds reden de twee speurders in een 360 pk sterke 911 Turbo 3.6 (type 964), die mee gestalte gaf aan de reputatie van deze filmsaga. Vandaag vind je hen achter het stuur van de nieuwste generatie 911 Turbo S, die achter zijn rug een 3.7 “flat six”-motor met twinturbo herbergt, opgevoerd tot 650 pk. Deze eliteversie van de 911 sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 2,7 seconden en kan zijn inzittenden naar 330 km/u brengen. Een ideale ‘ride’ voor onze twee Bad Boys, die dit keer voortvluchtig worden en moeten ontsnappen aan de hinderlagen van Miami’s drugsbaronnen. Hou je goed vast aan je bioscoopstoel voor een reeks uitzinnige rodeo's op wielen en spits je oren, want ze worden begeleid door het legendarische geluid van de 911 Turbo S “flat-six”.

Liana Picard PR Manager Porsche Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.

 

 

Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos