Porsche op het Effie-Awards podium met Good Morning en DDMC.

Porsche op het Effie-Awards podium met Good Morning en DDMC.

Een geweldige primeur voor Porsche, Good Morning en DDMC die een bronzen Effie wonnen in de categorie “Gedragscampagnes – Korte termijn”. Het was inderdaad een eerste deelname voor Porsche en Good Morning, het lead bureau samen met DDMC.

De case illustreert het commerciële en creatieve succes behaald door Porsche Next, het interactieve digitale platform dat de fysieke aanwezigheid van Porsche verving op het Autosalon van 2021. Belangrijk is te specificeren dat deze beslissing om de Heizel paleizen te verlaten 6 maanden vóór de aanvang van de Coronacrisis viel, waardoor de teams de bezoekers van het PorscheNext.be-platform een ​​unieke ervaring konden bieden.

 

«We zijn erg trots op deze prijs die het harde werk van al onze teams bekroont, nl. Porsche naar de toekomst brengen. We zijn erin geslaagd om verbinding te maken met nieuwe, meer digitale doelgroepen zonder onderweg ons klantenbestand te verliezen.» Vincent Struye, Head of Marketing & Communication Porsche Belgium

 

«Als er één prijs is die we wilden winnen, dan is het wel een Effie die getuigt van de effectiviteit van gedurfde en creatieve keuzes. Het is ook een prachtig voorbeeld van samenwerking tussen verschillende agentschappen met DDMC en Shoot The Artist. We zijn erg trots dat we hebben gescoord voor onze eerste deelname, we will come back!» Axel Leclère, Creative Director Good Morning

Contacteer ons
Catherine Van Geel PR Manager, D'Ieteren - Porsche Belgium
Catherine Van Geel PR Manager, D'Ieteren - Porsche Belgium
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos