Rijden in stijl: de Cayenne Platinum Edition

Rijden in stijl: de Cayenne Platinum Edition

Nieuwe speciale editie Porsche Cayenne

Porsche lanceert een nieuwe Platinum Edition van exclusieve Cayenne-modellen. Deze speciale editie van de SUV wordt gekenmerkt door exclusieve, harmonische designelementen in een gesatineerde Platinum-lakafwerking en door extra standaarduitrusting. Het resultaat is een bijzonder stijlvolle look, gekoppeld aan een aantrekkelijke prijs. De Platinum Edition is beschikbaar voor de Cayenne, Cayenne E-Hybrid en Cayenne S, evenals voor de overeenkomstige coupévarianten.

De geraffineerde en exclusieve look van de Cayenne Platinum Edition wordt gekenmerkt door talrijke modelspecifieke details in een gesatineerde Platinum-afwerking. De inzetstukken in de lamellen van de luchtinlaten vooraan, het in de ledlichtstrip achteraan geïntegreerde Porsche-opschrift, de typeaanduiding achteraan en de standaard 21 duim grote RS Spyder Design-velgen, die exclusief zijn voorbehouden aan de Platinum Edition, zijn allemaal in deze kleur gelakt. Sport-uitlaatpijpen en zijruitsierlijsten in zwart benadrukken de sportieve, elegante look van deze speciale serie. Ook bijpassende koetswerkkleuren zijn beschikbaar: effen wit en zwart, metallic Jet Black, Carrara White, Mahogany en Moonlight Blue, evenals de speciale kleur Crayon.

 

In het stijlvol vormgegeven interieur zorgen de Crayon veiligheidsgordels en de deurdrempels in geborsteld aluminium met het Platinum Edition-logo voor een bijzondere touch, net als de textuur van het aluminium interieurpack en de zilverkleurige sierelementen.

 

De Cayenne Platinum Edition heeft bovendien standaard een uitgebreide uitrusting. Die omvat ledkoplampen met Porsche Dynamic Light System (PDLS), het panoramadaksysteem, privacybeglazing, een surround audiosysteem van Bose®, sfeerverlichting, achtvoudig verstelbare lederen sportstoelen, het Porsche-embleem op de hoofdsteunen voor en achter en een analoog klokje op het dashboard. Porsche Exclusive Manufaktur biedt ook een brede waaier aan verfijningsopties voor het interieur en het exterieur – van selectieve wijzigingen tot uitgebreide modificaties.

 

De Platinum Edition van de Cayenne kan nu worden besteld en de leveringen starten in Duitsland in mei 2022. Prijzen inclusief btw beginnen bij 94.417,67 euro voor de Cayenne met 250 kW (340 pk), 108.388,17 euro voor de Cayenne E-Hybrid met een systeemvermogen van 340 kW (462 pk), en 111.639,44 euro voor de 324 kW (440 pk) sterke Cayenne S.

 

Contacteer ons
Catherine Van Geel PR Manager, D'Ieteren - Porsche Belgium
Catherine Van Geel PR Manager, D'Ieteren - Porsche Belgium
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos