The 9-11 Rally: België op het ritme van de Porsche 911!

The 9-11 Rally: België op het ritme van de Porsche 911!

  • De Porsche Club of Belgium heeft een nieuw record gevestigd door meer dan 150 Porsche 911 samen te brengen.
  • De 9-11 Rally is uitgegroeid tot hét evenement in België voor Porsche 911-liefhebbers

Drogenbos, 14 november - Op zaterdag 11 november 2023, onder impuls van de Porsche Club of Belgium en zijn nieuwe voorzitter Thierry Van Dalen, maakt THE 9-11 Rally 'Revival' een daverende terugkeer - onder de zon!

Opgericht door Top Road in 2015, is THE 9-11 Rally volledig gewijd aan de meest legendarische Porsches. In een jaar waarin 75 jaar Porsche wordt gevierd, 70 jaar Porsche Club of Belgium en vooral 60 jaar 911, heeft dit grote evenement in België definitief zijn adelbrieven verdiend.

150 Porsche 911 ingeschreven... en bijna evenveel op de wachtlijst

Traditiegetrouw stond de rally open voor alle 911-eigenaars, met een mix van watergekoelde en luchtgekoelde Porsche 911. En het minste wat we kunnen zeggen is dat, na jaren van onderbreking vanwege de Covid, de verwachtingen enorm waren. In een recordtijd was THE 9-11 Rally uitverkocht, met meer dan 150 ingeschreven Porsche 911... en meer dan 100 andere 911 op de wachtlijst. Een groot succes voor een dag georganiseerd als toeristische rally.

Vertrekkend van het vliegveld van Namen, een strategische en originele locatie die zoveel Porsche-liefhebbers kon ontvangen, verbonden twee lussen van elk meer dan 100 km de mooiste toeristische plekjes van de regio. Turbo, Targa, GT3, RS, 4S, 992, 991, 997, 996, 993, 964, 3.2, 2.7, 2.4... de 911-modellen waren bijzonder talrijk. Hun eigenaars kwamen uit alle hoeken van België en vertegenwoordigden alle Porsche Centers van het land.

Majestueuze parade

Het hoogtepunt van de dag was een majestueuze parade op de startbaan van het vliegveld van Namen, tussen de ochtend- en middaglussen. Aangevoerd door twee heel bijzondere 911 - de 911 Dakar en een 2.7l uit de jaren ’70 gebruikt door de Belgische Rijkswacht en nu ondergebracht in de D'Ieteren Gallery - vormden de 150 Porsche 911 van THE 9-11 Rally een uitzonderlijke stoet: een van de grootste georganiseerd in België in de 60-jarige geschiedenis van de 911!

Door deze unieke ervaring en de uitstekende sfeer die de hele dag heerste, gaven de deelnemers aan de THE 9-11 Rally een authentieke weerspiegeling van de waarden van de Porsche Club of Belgium en de geest van de legendarische 911! En dankzij deze bijzonder geslaagde editie zijn de banden tussen de Porsche Club van België en de grote familie van Porsche-liefhebbers zeker aangehaald.

Contacteer ons
Liana Picard PR Manager Porsche Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.
Liana Picard PR Manager Porsche Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos