The 9-11 Rally maakt een grote comeback op 11/11/2023

  • The 9-11 Rally 2023 viert de 60ste verjaardag van de 911, de 70ste verjaardag van de Porsche Club of Belgium en de 75ste verjaardag van Porsche.
  • Met dank aan eventbureau Folks en Porsche Belgium herlanceert de Porsche Club of Belgium één van de meest geliefde events voor liefhebbers van de iconische 911.
  • The 9-11 Rally werd succesvol gereden tussen 2015 en 2018 en wil nu opnieuw meer dan 100 Porsche 911’s verenigen.

Afspraak op zaterdag 11/11/2023.

Op zaterdag 11 november maakt The 9-11 Rally haar grootse ‘Revival’! Dit is enkel mogelijk dankzij de input van de Porsche Club of Belgium en haar nieuwe president, Thierry Van Dalen.

Zoals de traditie het wil zal de rally openstaan voor alle 911 eigenaren, ongeacht of ze lid zijn van de Porsche Club of Belgium. “Ons doel voor de eerste editie is om 100 Porsche 911’s bij elkaar te krijgen”, aldus Thierry Van Dalen. “Deze dag op de weg staat in het teken van het meest bekende Porsche model en uiteraard is daar een toeristische rally aan verbonden. De route vertrekt vanop een ongebruikelijke locatie en maakt dan twee lussen die enkele mythische punten uit de streek aan elkaar knopen. The 9-11 Rally wordt zonder twijfel één van de hoogtepunten van 2023 voor Porsche liefhebbers in België. Het is een event dat een unieke ervaring biedt aan de deelnemers, maar tegelijk ook alle waarden van de Porsche Club of Belgium hoog in het vaandel draagt, naast de spirit van de legendarische 911 !

De iconische 911.

The 9-11 Rally werd bedacht door Top Road en gelanceerd in 2015. Het is een event dat volledig in het teken staat van de 911, waarbij er een vlotte mix gebracht wordt van luchtgekoelde en watergekoelde voertuigen.

Sportief, veelzijdig en betrouwbaar: dat zijn de waarden waarvoor Porsche 911 liefhebbers vallen, en dan niet in het minst de deelnemers van toeristische rally’s. De 8ste generatie van de 911 is vandaag de dag beschikbaar in 26 uitvoeringen, de ene nog verleidelijker dan de andere.

Vernieuwing en verjaardagen.

Voor 2023 viert de Porsche Club of Belgium - de derde oudste Porsche club wereldwijd! - haar 70ste verjaardag. Net zoals de 911 60 kaarsjes mag uitblazen en het merk Porsche zelf ook haar 75 jaar viert. “Drie onmisbare verjaardagen die we vanzelfsprekend willen eren met de terugkeer van The 9-11 Rally”, aldus nog Thierry Van Dalen.

Met dank aan Folks en Porsche Belgium.

Om alles in goede banen te leiden tijdens The 9-11 Rally en dit grote Porsche feest succesvol te laten verlopen, doet de Porsche Club of Belgium beroep op Folks, een prestigieus eventbureau dat een grote passie voor auto’s heeft. Maar er is ook de steun van Porsche België en het officiële netwerk. “Porschisten ontmoeten op dit soort klassevolle evenementen is altijd opnieuw een genoegen”, zegt Didier t'Serstevens, Directeur van Porsche Belgium. “En met de steun aan The 9-11 Rally versterken we onze band zowel met de Porsche Club of Belgium als met de hele familie Porschisten.”

Contacteer ons
Liana Picard PR Manager Porsche Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.
Liana Picard PR Manager Porsche Belgium, D'Ieteren Automotive N.V/S.A.
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

© 2024 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos