Kronos Porsche Centre is verhuisd

Kronos Porsche Centre is verhuisd

“De passie voor prestaties” ruilt Gembloux in voor Louvain-la-Neuve

  • Een nieuwe locatie in Louvain-la-Neuve, met een betere bereikbaarheid
  • Een grotere en modernere infrastructuur, voor een uitgebreidere service
  • Verdere evolutie op de ingeslagen weg

In april 1997 ontwikkelde het project van een nieuwe Porsche concessie zich in de bezige hoofden van Thierry en Marc Van Dalen, en de betreurde Jean-Pierre Mondron. Het trio zette een structuur op poten die al heel snel door de Porschisten en andere liefhebbers werd erkend en geapprecieerd. Aanvankelijk bestond het team uit vijf personnen, maar een grote stabiliteit zorgde voor de nodige evolutie, waardoor er nu 27 ervaren teamleden zijn. Elk van hen is essentieel voor het vlot draaien van het Kronos-raderwerk.

Gestage groei

Die groei was ook op commercieel vlak te merken. Van een zeventigtal nieuwe Porsches die in 1998 werden geleverd evolueerde het Kronos Porsche Centre tot meer dan 300 stuks jaarlijks. Sinds 2007 maakt het centrum deel uit van het netwerk van invoerder D'Ieteren, maar wel met behoud van zijn onafhankelijkheid. De concessie werd ondertussen ook meerdere keren bekroond voor zijn vakmanschap op het vlak van de naverkoopdienst. Die uitmuntendheid weet zich bovendien versterkt door een sportief DNA, dat zich in de competitie liet merken via de Carrera Cup Benelux, waardoor het team niet alleen een hechter geheel werd, maar ook meer doelgericht en met zin voor detail leerde werken.

Kronos Porsche Centre is een polyvalente structuur die het aan zichzelf verplicht is om de toekomstige uitdagingen en wijzigingen van de automobielwereld aan te gaan, om zo aan de eisen van zijn kennersclièntele te voldoen. Maar om de verkoopsactiviteiten van tweedehands Porsches op te voeren, net zoals de Porsche Classic divisie, had Kronos Porsche Centre een nieuwe infrastructuur nodig, om die uitbreiding mogelijk te maken.

In Louvain-la-Neuve

Hoewel de verhuis van de concessie de bereikbaarheid van de Porsche concessie zal verhogen en nieuwe diensten zal toelaten, blijft de harde kern en de filosofie van het team ongewijzigd. Kronos wil een familiebedrijf zijn, waarbij de dienstverlening aan de klanten een absolute prioriteit krijgt. In Louvain-la-Neuve is Kronos Porsche Centre nu op een vlot bereikbare locatie gevestigd (aan de kruising van de N25 en de E411), of de klanten nu vanuit Brussel, Waals-Brabant, de streek rond Namen dan wel de provincie Henegouwen komen.

Door Gembloux te verlaten verruimt Kronos zijn horizon, om zo beter te beantwoorden aan de noden van de dienstverlening en de flexibiliteit, zowel voor de trouwe klanten als nieuwe contacten, die zeker de bijzondere momenten die de Kronos organisaties weten te creëren zullen kunnen appreciëren.

Moderne technologie

Achter de deuren van het nieuwe Kronos Porsche Centre liggen 800 m² showroom en een 900 m² groot ultramodern atelier, met een eigen receptie en specifieke uitrusting voor elektrische wagens. Moderne, professionele en klantvriendelijke technologie, nu al klaar voor de auto van morgen, die meteen ook het meest volledige sportieve gamma van de automobielmarkt in de verf kan zetten: de legendarische 911, de 718 Boxster en Cayman, de Cayenne en Macan, en ook de Panamera en binnenkort de Taycan, de eerste volledig elektrische Porsche.

Overdekte parking, wasstraat, opslagruimte, moderne ontvangstruimte met plaats voor ontspanning en werk: de nieuwe infrastructuur van Kronos Porsche Centre hoort meteen tot de top van de autodistributie! Kronos blijft Kronos en gaat verder op de ingeslagen weg richting prestaties, met zowel plaats voor perfectionisme en familiale aanpak, en staat altijd klaar voor zijn klanten, waarbij de voor de Porschisten belangrijke spirit van het Kronos Porsche Centre hoog in het vaandel wordt gevoerd. #WeAreKronos, daarmee is alles gezegd!

------

Kronos Porsche Centre Louvain-la-Neuve l Axisparc l Rue André Dumont 16 l 1435 Mont-Saint-Guibert l T.: 010.626.911 | www.kronos-porsche.be

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy


© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   
Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos