Porsche Centre Mechelen partner van Eurantica Fine Art Fair

When Tradition meets Innovation. Veel meer dan een slogan.

 

  • Eurantica Fine Art Fair: van 5 tot 13 maart in de Nekkerhal in Mechelen.
  • De 911in kijker
  • Eurantica en Porsche: gemeenschappelijke waarden van uitmuntendheid.

De 35e editie van de Eurantica-beurs, met stip genoteerd bij kunstverzamelaars en liefhebbers, zal dit jaar plaatsvinden in de Nekkerhal in Mechelen, van zaterdag 5 tot zondag 13 maart. Porsche Centre Mechelen, dat in december 2014 geopend werd, heeft besloten haar naam te verbinden aan dit grote evenement, dat voor het eerst georganiseerd wordt op een perfect toegankelijke en strategisch gelegen site.

 

Porsche Centre Mechelen besloot van de gelegenheid gebruik te maken om de Eurantica-beurs te ondersteunen. "We hadden heel wat goede redenen om onze naam aan dit evenement te verbinden" zegt Claude Willaert, directeur van Porsche Centre Mechelen. "De eerste is van geografische aard. Na heel lang in de Heizelpaleizen in Brussel georganiseerd te zijn, kiest Eurantica dit jaar voor het eerst voor Mechelen, waar het negende Belgische Porsche Centre iets meer dan een jaar geleden zijn deuren opende. Daarnaast is het doelpubliek van Eurantica, een evenement dat vorig jaar niet minder dan 26.000 bezoekers lokte, vergelijkbaar met het traditionele Porsche-cliënteel. Het zijn in beide gevallen mensen die houden van exclusiviteit en gehecht zijn aan traditionele waarden."

 

Samengaan van traditie en innovatie

 

Dit jaar innoveert Eurantica ook door de kaart van het eclectisme te trekken en meer open te staan voor moderne kunst en hedendaags of vintage design. Ter gelegenheid van editie 2016 van Eurantica zullen ook de Belgische schilders in het zonnetje gezet worden. Traditie en moderniteit gaan dit jaar dus hand in hand. "En die nieuwe aanpak van de Eurantica-beurs past perfect bij de Porsche-filosofie” vervolgt Claude Willaert. "Zo ontmoet traditie innovatie. Dit partnership zal natuurlijk bijdragen tot de bekendheid van het merk, maar ook die van het nieuwe Porsche Centre Mechelen."

 

De bezoekers van Eurantica zullen kunnen vaststellen dat dit evenement en het merk Porsche heel wat gemeenschappelijke waarden delen. "Porsche Centre Mechelen zal als een van de bevoorrechte partners van Eurantica aan de ingang van de Nekkerhal over een eigen expositieruimte van 240 m² beschikken, waar we gedurende het hele evenement verschillende modelen exposeren: 911 Carrera 4 Cabriolet, 911 Targa 4S, 911 Turbo S Cabriolet en één 911 S 2.2 Targa die rechtstreeks van het Porsche Museum komt. De bezoekers en onze klanten zullen er dus het nieuwe gamma van ons topmodel kunnen bewonderen”, besluit de directeur van Porsche Centre Mechelen.

 

Eurantica, dat plaatsvindt in de Nekkerhal in Mechelen, opent zijn deuren op zaterdag 5 maart.

 

Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos