Pure begeerte : Porsche Boxster en 911 Carrera Black Edition

 

Exclusieve sportwagen – Speciale serie met hoogwaardige uitrusting

Porsche lanceert met de Black Edition een speciale serie van de 911 Carrera en Boxster. De combinatie van zwarte lak en zwarte zetels, gedeeltelijk bekleed met leder, beklemtoont de tijdloze en temperamentvolle elegantie van deze sportwagens. De standaarduitrusting van de 911 en Boxster Black Edition-modellen omvat onder meer het Porsche Communication Management (PCM) met navigatiemodule, zelfdimmende spiegels, een regensensor, cruisecontrol, Park Assist voor en achter en een SportDesign-stuurwiel.

 

De 911 Carrera Black Edition is gebaseerd op het basismodel met 3,4-literboxermotor van 257 kW (350 pk). Hij wordt aangeboden als Coupé en Cabriolet, met achter- of vierwielaandrijving. De speciale serie staat op 20 duim grote 911 Turbo-velgen en ook de ledkoplampen met Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+) behoren tot de standaarduitrusting. Bovendien oogt het zwarte interieur heel gedistingeerd. De bestuurder en zijn passagier zitten in verwarmbare sportzetels, terwijl het standaard Bose® Surround Sound System garant staat voor buitengewoon luisterplezier. Verder dragen de telefoonmodule en achteruitrijcamera bij tot de moeiteloze bediening van deze 911 Black Edition.

 

De Boxster Black Edition heeft zijn grote broer niets te benijden. Deze roadster wordt aangedreven door een centraal achterin gemonteerde 2,7-literboxermotor met 155 kW (211 pk) voor de Belgische versie of 195 kW (265 pk). De zwarte kap en rolbeugel sluiten naadloos aan bij het consequente kleurconcept. De 20 duim grote Carrera Classic-velgen en de bixenonkoplampen met PDLS zorgen voor de nodige accenten. Met de kap open dijkt het windscherm ongewenste turbulenties in. Voor meer individueel comfort kunnen de bestuurder en zijn passagier rekenen op zetelverwarming en een automatische airconditioning met 2 zones. Als audiosysteem pakt de Boxster Black Edition uit met het hoogwaardige Sound Package Plus.

 

Prijslijst incl. btw

Boxster (211 pk) Black Edition :                  61.710 euros
Boxster Black Edition:                                61.710 euros

911 Carrera Black Edition:                           97.889 euros
911 Carrera 4 Black Edition:                      104.423 euros
911 Carrera Black Edition Cabriolet:           108.537 euros
911 Carrera 4 Black Edition Cabriolet:        115.071 euros

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos