Pure begeerte : Porsche Boxster en 911 Carrera Black Edition

 

Exclusieve sportwagen – Speciale serie met hoogwaardige uitrusting

Porsche lanceert met de Black Edition een speciale serie van de 911 Carrera en Boxster. De combinatie van zwarte lak en zwarte zetels, gedeeltelijk bekleed met leder, beklemtoont de tijdloze en temperamentvolle elegantie van deze sportwagens. De standaarduitrusting van de 911 en Boxster Black Edition-modellen omvat onder meer het Porsche Communication Management (PCM) met navigatiemodule, zelfdimmende spiegels, een regensensor, cruisecontrol, Park Assist voor en achter en een SportDesign-stuurwiel.

 

De 911 Carrera Black Edition is gebaseerd op het basismodel met 3,4-literboxermotor van 257 kW (350 pk). Hij wordt aangeboden als Coupé en Cabriolet, met achter- of vierwielaandrijving. De speciale serie staat op 20 duim grote 911 Turbo-velgen en ook de ledkoplampen met Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+) behoren tot de standaarduitrusting. Bovendien oogt het zwarte interieur heel gedistingeerd. De bestuurder en zijn passagier zitten in verwarmbare sportzetels, terwijl het standaard Bose® Surround Sound System garant staat voor buitengewoon luisterplezier. Verder dragen de telefoonmodule en achteruitrijcamera bij tot de moeiteloze bediening van deze 911 Black Edition.

 

De Boxster Black Edition heeft zijn grote broer niets te benijden. Deze roadster wordt aangedreven door een centraal achterin gemonteerde 2,7-literboxermotor met 155 kW (211 pk) voor de Belgische versie of 195 kW (265 pk). De zwarte kap en rolbeugel sluiten naadloos aan bij het consequente kleurconcept. De 20 duim grote Carrera Classic-velgen en de bixenonkoplampen met PDLS zorgen voor de nodige accenten. Met de kap open dijkt het windscherm ongewenste turbulenties in. Voor meer individueel comfort kunnen de bestuurder en zijn passagier rekenen op zetelverwarming en een automatische airconditioning met 2 zones. Als audiosysteem pakt de Boxster Black Edition uit met het hoogwaardige Sound Package Plus.

 

Prijslijst incl. btw

Boxster (211 pk) Black Edition :                  61.710 euros
Boxster Black Edition:                                61.710 euros

911 Carrera Black Edition:                           97.889 euros
911 Carrera 4 Black Edition:                      104.423 euros
911 Carrera Black Edition Cabriolet:           108.537 euros
911 Carrera 4 Black Edition Cabriolet:        115.071 euros

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy


© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   
Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos