RS Motors zet nieuwe 911 en volledig nieuw Centre in de kijker

RS Motors zet nieuwe 911 en volledig nieuw Centre in de kijker

  • Porsche Centre West-Vlaanderen verdubbelt zijn capaciteit met gloednieuwe concessie
  • 800 gasten ontdekken nieuw site en nieuwe 911

Op woensdag 13 en donderdag 14 maart van dit jaar huldigde Porsche Centre West-Vlaanderen, RS Motors in Ingelmunster, in het gezelschap van zowat 800 genodigden zijn gloednieuwe concessie in. En om die gelegenheid nog meer luister bij te zetten was ook de nieuwe Porsche 911 op de afspraak.

 

Bij RS Motors stond de uitbreiding van het Porsche Centre al een hele tijd op de agenda. “Na het theoretisch plannen en voorbereiden zijn we in januari 2018 begonnen met de effectieve bouw van ons gloednieuwe Porsche Centre dat dubbel zoveel capaciteit zou bieden als ons bestaande Centre”, verduidelijkt een zichtbaar trotse eigenaar Rudy Maes. “Ruim een jaar later kunnen we een concessie inhuldigen die twee keer zoveel oppervlakte bestrijkt en waar zowel de werkplaatsen, het magazijn en als showroom dubbel zoveel ruimte kregen als voordien.

 

Dubbele nieuwigheid

En die inhuldiging ging niet onopgemerkt voorbij want op twee dagen tijd tekenden zowat 800 gasten present, gaande van klanten en andere vips, over relaties, medewerkers, betrokken aannemers maar ook genodigden van Porsche Import en zelfs van het moederhuis Porsche AG. Die gasten konden naast het vernieuwde Centre meteen ook van dichtbij kennismaken met de allerjongste ster uit het Porsche-gamma, de langverwachte nieuwe 911 die op minstens even veel bijval kon rekenen als het nieuwe RS Motors.

 

 

 

Adres:

Koen Depaepe, Managing Director

RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen
Kortrijkstraat 155a
8770 Ingelmunster

Tel      +32 51 316 911

Contacteer ons
Over Porsche

Press room Porsche Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.porsche.be. 

Profiel :

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy


© 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   
Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos