RS Motors zet nieuwe 911 en volledig nieuw Centre in de kijker

RS Motors zet nieuwe 911 en volledig nieuw Centre in de kijker

  • Porsche Centre West-Vlaanderen verdubbelt zijn capaciteit met gloednieuwe concessie
  • 800 gasten ontdekken nieuw site en nieuwe 911

Op woensdag 13 en donderdag 14 maart van dit jaar huldigde Porsche Centre West-Vlaanderen, RS Motors in Ingelmunster, in het gezelschap van zowat 800 genodigden zijn gloednieuwe concessie in. En om die gelegenheid nog meer luister bij te zetten was ook de nieuwe Porsche 911 op de afspraak.

 

Bij RS Motors stond de uitbreiding van het Porsche Centre al een hele tijd op de agenda. “Na het theoretisch plannen en voorbereiden zijn we in januari 2018 begonnen met de effectieve bouw van ons gloednieuwe Porsche Centre dat dubbel zoveel capaciteit zou bieden als ons bestaande Centre”, verduidelijkt een zichtbaar trotse eigenaar Rudy Maes. “Ruim een jaar later kunnen we een concessie inhuldigen die twee keer zoveel oppervlakte bestrijkt en waar zowel de werkplaatsen, het magazijn en als showroom dubbel zoveel ruimte kregen als voordien.

 

Dubbele nieuwigheid

En die inhuldiging ging niet onopgemerkt voorbij want op twee dagen tijd tekenden zowat 800 gasten present, gaande van klanten en andere vips, over relaties, medewerkers, betrokken aannemers maar ook genodigden van Porsche Import en zelfs van het moederhuis Porsche AG. Die gasten konden naast het vernieuwde Centre meteen ook van dichtbij kennismaken met de allerjongste ster uit het Porsche-gamma, de langverwachte nieuwe 911 die op minstens even veel bijval kon rekenen als het nieuwe RS Motors.

 

 

 

Adres:

Koen Depaepe, Managing Director

RS Motors | Porsche Centre West-Vlaanderen
Kortrijkstraat 155a
8770 Ingelmunster

Tel      +32 51 316 911

Contacteer ons
Over Porsche

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 

Porsche
Grand'route | Grote baan 395
1620 Drogenbos